Jowtax Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #1 Başlıkta da dediğim gibi, ısıyı arttırır mı azaltır mı emin olamadım. Sizce sökmeli miyim? Dosya Ekleri 20220703_111130.jpg 207,7 KB · Görüntüleme: 103
2 248670 Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 3 Temmuz 2022 #2 Sanırım ısı ile ilgili değil SSD'nin altındaki devreler anakarta değmesin diye olabilir kalması daha sağlıklı olur.
Sanırım ısı ile ilgili değil SSD'nin altındaki devreler anakarta değmesin diye olabilir kalması daha sağlıklı olur.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #3 Bence sökülmemeli diye düşnüyorum bence oraya SSD temas etmesin die koymuşlardır kısa devre olmasın diye.
Bence sökülmemeli diye düşnüyorum bence oraya SSD temas etmesin die koymuşlardır kısa devre olmasın diye.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 3 Temmuz 2022 #4 Jowtax dedi: Başlıkta da dediğim gibi, ısıyı arttırır mı azaltır mı emin olamadım. Sizce sökmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlara katılıyorum. M2 ssd nin devreleri değmesin diye yapılmış olabilir
Jowtax dedi: Başlıkta da dediğim gibi, ısıyı arttırır mı azaltır mı emin olamadım. Sizce sökmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlara katılıyorum. M2 ssd nin devreleri değmesin diye yapılmış olabilir
Jowtax Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #6 Format at knk dedi: Bence sökülmemeli diye düşnüyorum bence oraya SSD temas etmesin die koymuşlardır kısa devre olmasın dite. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşündüm ama bant ısıyı yayar diye korktum.
Format at knk dedi: Bence sökülmemeli diye düşnüyorum bence oraya SSD temas etmesin die koymuşlardır kısa devre olmasın dite. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşündüm ama bant ısıyı yayar diye korktum.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 3 Temmuz 2022 #7 Jowtax dedi: Bende onu düşündüm ama bant ısıyı yayar diye korktum. Genişletmek için tıkla... Aksine önler.
Jowtax dedi: Bende onu düşündüm ama bant ısıyı yayar diye korktum. Genişletmek için tıkla... Aksine önler.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 3 Temmuz 2022 #8 Jowtax dedi: Bende onu düşündüm ama bant ısıyı yayar diye korktum. Genişletmek için tıkla... Bantın iletkenliği fena değildir. Bu yüzden bazı m.2 SSD'lere termal bant koyarlar. (Orjinal adı Termal Ped fakat ben ağız alışkanlığı olarak termal bant diyorum. Zaten aynı şey.)
Jowtax dedi: Bende onu düşündüm ama bant ısıyı yayar diye korktum. Genişletmek için tıkla... Bantın iletkenliği fena değildir. Bu yüzden bazı m.2 SSD'lere termal bant koyarlar. (Orjinal adı Termal Ped fakat ben ağız alışkanlığı olarak termal bant diyorum. Zaten aynı şey.)
Levien Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 547 3 Temmuz 2022 #9 Sökersen pek bir şey olacağını zannetmiyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım.