AlienS_0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Gençler SSD almayı düşünüyorum yeri var mı yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2023-11-15 saat 15.47.58_f5a0e07d.jpg 153,3 KB · Görüntüleme: 97
Çözüm K.Makise 15 Kasım 2023 AlienS_0 dedi: Gençler SSD almayı düşünüyorum yeri var mı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... RAM'ın sol tarafındaki yuva M.2 SSD yuvasına benziyor ama emin değilim görsel çok net değil. HDD yerine SSD alıp kullanabilirsiniz ama HDD boşa çıkar dilerseniz onu da harici olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca boşta bir RAM slotunuz var.
AlienS_0 dedi: Gençler SSD almayı düşünüyorum yeri var mı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... RAM'ın sol tarafındaki yuva M.2 SSD yuvasına benziyor ama emin değilim görsel çok net değil. HDD yerine SSD alıp kullanabilirsiniz ama HDD boşa çıkar dilerseniz onu da harici olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca boşta bir RAM slotunuz var.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #2 AlienS_0 dedi: Gençler SSD almayı düşünüyorum yeri var mı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... RAM'ın sol tarafındaki yuva M.2 SSD yuvasına benziyor ama emin değilim görsel çok net değil. HDD yerine SSD alıp kullanabilirsiniz ama HDD boşa çıkar dilerseniz onu da harici olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca boşta bir RAM slotunuz var. Artı 0 Eksi Çözüm
AlienS_0 dedi: Gençler SSD almayı düşünüyorum yeri var mı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... RAM'ın sol tarafındaki yuva M.2 SSD yuvasına benziyor ama emin değilim görsel çok net değil. HDD yerine SSD alıp kullanabilirsiniz ama HDD boşa çıkar dilerseniz onu da harici olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca boşta bir RAM slotunuz var.
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.087 Çözümler 37 Yer Adana 15 Kasım 2023 #3 K.Makise dedi: RAM'ın sol tarafındaki yuva M.2 SSD yuvasına benziyor ama emin değilim görsel çok net değil. HDD yerine SSD alıp kullanabilirsiniz ama HDD boşa çıkar dilerseniz onu da harici olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca boşta bir RAM slotunuz var. Genişletmek için tıkla... Evet. SSD yuvası orası doğru görmüşsünüz. Acaba Wi-Fi için mi dedim ama o zaten sol alt köşede bulunuyor. Fakat soket tipi belli değil. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: RAM'ın sol tarafındaki yuva M.2 SSD yuvasına benziyor ama emin değilim görsel çok net değil. HDD yerine SSD alıp kullanabilirsiniz ama HDD boşa çıkar dilerseniz onu da harici olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca boşta bir RAM slotunuz var. Genişletmek için tıkla... Evet. SSD yuvası orası doğru görmüşsünüz. Acaba Wi-Fi için mi dedim ama o zaten sol alt köşede bulunuyor. Fakat soket tipi belli değil.
KS KS AlienS_0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #4 K.Makise dedi: RAM'ın sol tarafındaki yuva M.2 SSD yuvasına benziyor ama emin değilim görsel çok net değil. HDD yerine SSD alıp kullanabilirsiniz ama HDD boşa çıkar dilerseniz onu da harici olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca boşta bir RAM slotunuz var. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD öneriniz var mı biraz eski PC 500 GB'lik. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2023-11-15 saat 16.20.11_cc8fc592.jpg 122,6 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: RAM'ın sol tarafındaki yuva M.2 SSD yuvasına benziyor ama emin değilim görsel çok net değil. HDD yerine SSD alıp kullanabilirsiniz ama HDD boşa çıkar dilerseniz onu da harici olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca boşta bir RAM slotunuz var. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD öneriniz var mı biraz eski PC 500 GB'lik.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #5 AlienS_0 dedi: M.2 SSD öneriniz var mı biraz eski PC 500 GB'lik. Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı bir konu açıp, bütçenizi belirtirseniz bütçenize uygun öneriler alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
AlienS_0 dedi: M.2 SSD öneriniz var mı biraz eski PC 500 GB'lik. Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı bir konu açıp, bütçenizi belirtirseniz bütçenize uygun öneriler alabilirsiniz.
KS KS AlienS_0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #6 K.Makise dedi: Bunun için ayrı bir konu açıp, bütçenizi belirtirseniz bütçenize uygun öneriler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Bunun için ayrı bir konu açıp, bütçenizi belirtirseniz bütçenize uygun öneriler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.