SSD'de 23 GB alan kalması sorun olur mu?

Hayır silmene gerek yok ben çok uzun zaman 15 - 20 GB alanla kullandım kuzenim daha düne kadar 17GB alanla kullanıyordu oda GTA 5'i bitirip sildi bir sorun yaşamadı. Eğer senin SSD nde sorun olursa silersin.

SSD de 1 GB boş yer var hiçbir yavaşlama görmedim SSD markasına göre değişebilir.

SSD de 1 GB boş yer var hiçbir yavaşlama görmedim SSD markasına göre değişebilir.
Az önce Monster Servisi ile konuştum. Önce FIFA 21'i silmeden bir yükleyin GTA 5'i dedi. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama yükledikten sonra performans düşüşü olursa bizi bir daha arayın, ne yapacağımıza bakalım dediler. Yükleyip deneyeceğim ama zaten FIFA 21'i son zamanlarda oynamıyorum. GTA 5'i de geçici olarak yükleyeceğim sonradan sileceğim, hikayesi bitince. Biraz da cesaret edemiyorum 29 boş alan bırakmaya. Bilemedim, belki de fifa'yı silebilirim.
Hayır silmene gerek yok ben çok uzun zaman 15 - 20 GB alanla kullandım kuzenim daha düne kadar 17GB alanla kullanıyordu oda GTA 5'i bitirip sildi bir sorun yaşamadı. Eğer senin SSD nde sorun olursa silersin.
Az önce Monster Servisi ile konuştum. Önce FIFA 21'i silmeden bir yükleyin GTA 5'i dedi. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama yükledikten sonra performans düşüşü olursa bizi bir daha arayın, ne yapacağımıza bakalım dediler. Yükleyip deneyeceğim ama zaten FIFA 21'i son zamanlarda oynamıyorum. GTA 5'i de geçici olarak yükleyeceğim sonradan sileceğim, hikayesi bitince. Biraz da cesaret edemiyorum 29 boş alan bırakmaya. Bilemedim, belki de fifa'yı silebilirim
Silmeyin. Oyun indikten sonra kontrol edin. Hem oyunda hem de masaüstünde anormallikler yoksa böyle kalsın.
Az önce Monster Servisi ile konuştum. Önce FIFA 21'i silmeden bir yükleyin GTA 5'i dedi. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama yükledikten sonra performans düşüşü olursa bizi bir daha arayın, ne yapacağımıza bakalım dediler. Yükleyip deneyeceğim ama zaten FIFA 21'i son zamanlarda oynamıyorum. GTA 5'i de geçici olarak yükleyeceğim sonradan sileceğim, hikayesi bitince. Biraz da cesaret edemiyorum 29 boş alan bırakmaya. Bilemedim, belki de fifa'yı silebilirim

Ağzına kadar doldurmuşluğum var bir kere 1KB yer yoktu. Aşırı yavaşlıyor. Ama hala kullanılabilir derece. 512 GB SSD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…