Bugün Windows 11 yüklemesi yaptım sistem tavsiyesi üzerine sonra Valorant'ta bir sıkıntı yaşadığım için Windows 10'a geri dönme kararı aldım. Sonra sisteme baktığımda GB eksik vardı. Disk 465 GB tüm klasörler toplamı 443.5. sizce sorun nerede?
Bugün Windows 11 yüklemesi yaptım sistem tavsiyesi üzerine sonra Valorant'ta bir sıkıntı yaşadığım için Windows 10'a geri dönme kararı aldım. Sonra sisteme baktığımda GB eksik vardı. Disk 465 GB tüm klasörler toplamı 443.5. sizce sorun nerede?
TreeSize is a disk space analyzer for Windows with customizable file search and several exporting and reporting possibilities. Download for free today!
Hocam herkeste öyle mesela benim Windows kurulu SSD 480 GB fakat kullanabilir maksimum 446. 240 GB olan D: Sürücümde var 223 GB mesela oda.
Endişelenecek bir şey yok.
Hocam herkeste öyle mesela benim Windows kurulu SSD 480 GB fakat kullanabilir maksimum 446. 240 GB olan D: Sürücümde var 223 GB mesela oda.
Endişelenecek bir şey yok.
HDD için 40 GB'den fazla olması daha sağlıkla fakat SSD için ben 1 hafta boyunca 10 GB ile kullandım sorun olmadı bir tek yazma hızı azaldı o da kapasite açılınca düzeldi 25 falan yeterli SSD için.