SSD'de bad sector çıkması sistemde takılmalara neden olur mu?

Engin Şahin

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Adata SX8100NP 512GB SSD
Bilgisayarı alalı 1 ay olmadı ve 1 saniyelik takılmalar yaşıyorum ses bozuluyor acaba SSD kaynaklı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• SSD.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 86
Ssdlerin mekanik olmadıkları için bad sector olmaz deniyor ama nette yaptığım araştırmalarda olabileceği yazıyor. Evet takılmalar ssd kaynaklı olabilir.

Ssdlerin mekanik olmadıkları için bad sector olmaz deniyor ama nette yaptığım araştırmalarda olabileceği yazıyor. Evet takılmalar ssd kaynaklı olabilir.
Benchmark testi yaptım dalgalanmalar aşırı fazla gibi geldi hiç bilgi sahibi olmadığım konu

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    44,3 KB · Görüntüleme: 73
SSD'ler bad sectorü kullanıma kapatıyor diye okumuştum forumda. 1 aylık bir cihaz ise uğraşmayın Garantiye gönderin veya komple sistemi iade edin edebiliyorsanız.

Hocam bad sectör çok kötü bir şey kanser gibi yayılıyor (en azından HDD'lerde öyle) direkt garantiye yollayın sıfırı ile değiştirirler.

Bu hazır sistem mi? 1 ay olmamış daha geri verin bence. SSD için iade veya değişim talep edin. 1 aylık cihaz için kötü.
Hazır sistem sayılır bir kaç parçalarını kendim seçtim diğer parçalarında kusursuz çalışıyor dediğiniz gibi SSD değişimi işimi görücektir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…