SSD'de DRAM ne kadar gerekli?

YUSUFziya01

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa.
SSD veya HDD modeli
WD Green SN3000
Anakart
Asus Prime B650M-R
Ben SSD alırken arkadaşın önerisi üzerine.
Bu ürünü aldım ama DRAM'i olmadığını yeni fark ettim iade etmeli miyim yoksa yeterli midir?
Ve DRAM tam olarak ne kadar gerekli, görevi nedir?

Ben SSD alırken arkadaşın önerisi üzerine.
Bu ürünü aldım ama DRAM'i olmadığını yeni fark ettim iade etmeli miyim yoksa yeterli midir?
Ve DRAM tam olarak ne kadar gerekli, görevi nedir?
DRAM bi kenera berbat bir SSD. İade etseniz iyi olur bence.

SSD'ye işletim sistemi kurulmayacaksa DRAM olup olmaması çok önemli değil ama işletim sistemi kurulacaksa kesinlike DRAM'i olan bir SSD kullanılmalı.

DRAM'in ne işe yaradığı ile ilgili: SSD'lerde DRAM Nedir, Ne İÅe Yarar?

Kurulacak daha kargo elime ulaşmadı iptal etmeli miyim?

DRAM bir kenera berbat bir SSD. İade etseniz iyi olur bence.

İade edeyim en iyisi peki ne önerirsiniz?

Hocam elimde bir DRAM'siz Kioxia var bir tane de DRAM'li.
Sonradan aldım DRAM'li SSD'yi yani aman aman takık birisi değilseniz çok da şanssız birisi değil iseniz sıkıntı yok ya. DRAM güzel bir şey ama olmasa da bir kirwe şehid namırım dememek lazım.

İkisi de aynı geliyor bana, oyun için aldıysanız hiç fark etmeyecektir. Windows kurarsanız bilemiyorum. Ben DRAM'sız olanda Windows kullanıyorum gene de hiç öyle aman aman bir farkı yok. Yani genel olarak hissiyat olarak diyorum yoksa teknik olarak illa vardır söylenecekler varsa.

@He stole my money hocamın da dediğine göre bence iptal etmelisiniz.

Hocam peki 2K bürçeye ne önerirsiniz?

Hocam elimde bir DRAM'siz Kioxia var bir tane de DRAM'li.
Sonradan aldım DRAM'li SSD'yi yani aman aman takık birisi değilseniz çok da şanssız birisi değil iseniz sıkıntı yok ya. DRAM güzel bir şey ama olmasa da bir kirwe şehid namırım dememek lazım.

İkisi de aynı geliyor bana, oyun için aldıysanız hiç fark etmeyecektir. Windows kurarsanız bilemiyorum. Ben DRAM'sız olanda Windows kullanıyorum gene de hiç öyle aman aman bir farkı yok. Yani genel olarak hissiyat olarak diyorum yoksa teknik olarak illa vardır söylenecekler varsa.

Almışken düzgününü alalım bari.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı