SSD'de GB ikilemi.

Sadece sistem kurulacak SSD boyutu?

• 120GB

Oy: 6 54,5%
  • 250GB

Oy: 5 45,5%
  • Diğer

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    11

DemeoNade

Hectopat
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir oyun bilgisayarı topluyorum ve oyunlarımı TB'lık HDD'ye ayarlayacağım Yerel Disk D'ye yüklemeyi düşünüyorum. Sistemi kuracağım Yerel Disk C için de bir SSD alacağım ama 120GB ve 250 GB arasında kaldım. Sadece sistem dosyalarını kuracağım ve oyunları da D'ye yükleyeceğim için 120 almayı düşünüyorum ama emin olamadım, bilgisayarı topladığımda yada daha ileri bir zamanda yetersizlik olur mu olmaz mı kestiremiyorum. Ne önerirsiniz? Mesela Windows 8.1 kullanan arkadaşların C'si, Program Files hariç ne kadar dolu?

Almışken 250 GB almak daha mantıklı. Sonuçta sürekli HDD değiştirmiyorsun. Hem istediğin zaman 1 oyun yükleyebilirsin. Tabi karar sana ait.

Benim böyle. 1 TB HDD ve 120 GB SSD var. 3DS Max, Adobe programları gibi çok yer kaplayan programlar kullandığımı da belirteyim. Bütçen 250'ye çıkıyorsa tabii ki 250 GB al, zararı olmaz ama o kadar çıkamıyorsan 120 GB çok yeterli. Bir kaç oyun bile atabilirsin SSD'ye.
untitled-png.32567

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    Untitled.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 312
Benim böyle. 1 TB HDD ve 120 GB SSD var. 3DS Max, Adobe programları gibi çok yer kaplayan programlar kullandığımı da belirteyim. Bütçen 250'ye çıkıyorsa tabii ki 250 GB al, zararı olmaz ama o kadar çıkamıyorsan 120 GB çok yeterli. Bir kaç oyun bile atabilirsin SSD'ye.
untitled-png.32567
Bilgi için çok teşekkür ederim. 120'ye çıkar mıyım çıkmaz mıyım onu bilemiyorum :D sorun da oydu zaten.

edit: Çıkmam herhalde ya.. En iyisi 120 alayım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı