SSD'de kaç GB boş alan olmalı?

syquee

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SanDisk 500 Gb
Arkadaşlar iyi sosyaller Battlefield 1 aldım yaklaşık 82 GB boş alan istiyor oyun ama bilgisayarımda sadece 95,9 GB boş alan var. Silebilirim bütün dosyaları, uygulamaları falan sildim ancak bu kadar yer acçabildim. İndirsem sıkıntı olur mu? Yardımcı olanlara teşekkürler.

Arkadaşlar iyi sosyaller Battlefield 1 aldım yaklaşık 82 GB boş alan istiyor oyun ama bilgisayarımda sadece 95,9 GB boş alan var. Silebilirim bütün dosyaları, uygulamaları falan sildim ancak bu kadar yer acçabildim. İndirsem sıkıntı olur mu? Yardımcı olanlara teşekkürler.

SSD'nin en az %20sinin boş olması önerimdir. Fazla az yeriniz olursa bilgisayarınız yavaşlayacaktır. Elinizden geldiğince boş yer bırakmaya çalışın.

Oyun 82GB istese bile tam o kadar yer kaplamayacak. Yükleyin sorun olmayacaktır.

SSD'nin en az %20sinin boş olması önerimdir. Fazla az yeriniz olursa bilgisayarınız yavaşlayacaktır.
%20 biraz fazla bir sayı değil mi ? 2TB M2 var diyelim 400gb boş mu bırakalım hep. Depolama çubuğu kırmızı olmadığı sürece çok bir sorun olmayacaktır oda genellikle 20gb dan az yer kaldığı zaman oluyor.

Oyun 82 GB istese bile tam o kadar yer kaplamayacak. Yükleyin sorun olmayacaktır.

%20 biraz fazla bir sayı değil mi? 2TB M.2 var diyelim 400GB boş mu bırakalım hep. Depolama çubuğu kırmızı olmadığı sürece çok bir sorun olmayacaktır oda genellikle 20GB'dan az yer kaldığı zaman oluyor.

Kırmızı olması bence yeterli değildir. Evet kritikdir ama %20'nin altı kritik olmasa da performası hafif hafif düşürmeye başlar diye düşünüyorum. 2TB M.2 varsa zaten size 300-400GB çok zarar vermez diye düşünüyorum. Ben 1TB kullanıyorum ona rağmen 350GB boş alan bırakıyorum.

Kırmızı olması bence yeterli değildir. Evet kritikdir ama %20'nin altı kritik olmasa da performası hafif hafif düşürmeye başlar diye düşünüyorum. 2TB M.2 varsa zaten size 300-400GB çok zarar vermez diye düşünüyorum. Ben 1TB kullanıyorum ona rağmen 350GB boş alan bırakıyorum.
Siz böyle düşünüyor olabilirsiniz ama çoğu insan daha fazla uygulama için daha büyük depolama aygıtı alıyorlar ve bunun çoğunu boş bırakmak istemeyeceklerdir. Eski HDD ler yok artık daha hızlı daha teknolojik SSD teknolojisi kullanıyoruz 30 40 gb alan bile yeterli olacaktır SSD için.

Siz böyle düşünüyor olabilirsiniz ama çoğu insan daha fazla uygulama için daha büyük depolama aygıtı alıyorlar ve bunun çoğunu boş bırakmak istemeyeceklerdir. Eski HDD'ler yok artık daha hızlı daha teknolojik SSD teknolojisi kullanıyoruz 30 40 GB alan bile yeterli olacaktır SSD için.

80 falan deseniz tamam ama 30 40da aşırı az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı