Çözüldü SSD'de ne kadar yer kalmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

şefaattin

Centipat
Daha fazla  
Benim ssdde 18,9 GB boş alan var. SSD 464 GB gözüküyor. Kırmızıyla gösteriyor hatta Windows. Oyun silmek de istemiyorum bir sorun olur mu? 18,9 GB'nin boş olması yoksa daha fazla mı alan açmam gerek? 1 oyun bile silmek istemiyorum ama gerekirse 1 oyun feda edecğim.

Çözüm
40 ila 50GB tavsiye ediliyor genelde. Yer açmanız isabetli bir hareket olacaktır diye düşünüyorum.
Benim ssdde 18,9 GB boş alan var. SSD 464 GB gözüküyor. Kırmızıyla gösteriyor hatta Windows. Oyun silmek de istemiyorum bir sorun olur mu? 18,9 GB'nin boş olması yoksa daha fazla mı alan açmam gerek? 1 oyun bile silmek istemiyorum ama gerekirse 1 oyun feda edecğim.
Yani silmeniz gerekmiyor aslında ama boş haline göre daha yavaş çalışması muhtemel.

19 GB yeterli sayılır ama daha fazla düşmeye başlar, önbellek ve veriler kaynaklı. Ozaman oyun olmasa bile yer kaplayan birşeyler silseniz iyi olur.

1.84 TB SSD'min 1.69 TB'si dolu sadece yazma hızı düşmeye başlıyor 500 MB sn bir kaybım oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı