cr0xip Kilopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 121 Dün 21:19 #1 Bayram Reis dedi: Bu adımları siz de uygulayın: Windows Defender aktif etme Zamanında kapatmıştım bunu Regedit ayarlarından. Şimdi aktif etmek istiyorum. Temiz kesin çözüm bilen var mı? www.technopat.net Tweaker uygulaması kesin çözer zaten de WRC, SFC ve DISM de yapın. Genişletmek için tıkla... Tweaking uygulaması sorunu çözdü ama SSD'de random write IOPS değeri düşük çıkıyor read değeri yüksek bu SSD kaynaklı bir sorun mu? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:38
Bayram Reis dedi: Bu adımları siz de uygulayın: Windows Defender aktif etme Zamanında kapatmıştım bunu Regedit ayarlarından. Şimdi aktif etmek istiyorum. Temiz kesin çözüm bilen var mı? www.technopat.net Tweaker uygulaması kesin çözer zaten de WRC, SFC ve DISM de yapın. Genişletmek için tıkla... Tweaking uygulaması sorunu çözdü ama SSD'de random write IOPS değeri düşük çıkıyor read değeri yüksek bu SSD kaynaklı bir sorun mu? Teşekkürler.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.786 Makaleler 28 Çözümler 184 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı Dün 21:23 #2 cr0xip dedi: Tweaking uygulaması sorunu çözdü ama SSD'de random write IOPS değeri düşük çıkıyor read değeri yüksek bu SSD kaynaklı bir sorun mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Maalesef o konu hakkında net bir bilgi söyleyemem. İlgilendiğim, bildiğim konular dışında kalıyor. Başka bir konu oluşturursanız, yardımcı olan birileri olacaktır.
cr0xip dedi: Tweaking uygulaması sorunu çözdü ama SSD'de random write IOPS değeri düşük çıkıyor read değeri yüksek bu SSD kaynaklı bir sorun mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Maalesef o konu hakkında net bir bilgi söyleyemem. İlgilendiğim, bildiğim konular dışında kalıyor. Başka bir konu oluşturursanız, yardımcı olan birileri olacaktır.