SSD'de sadece Windows'a ayrılan kısım gözüküyor

Daha fazla  
En başta format atarken SSD'yi işletim sistemi kuracaktım bende büyük bir kısmını işletim sistemi kurdum geri kalan kısmına da oyun yüklerim dedim fakat PC açtığımda sadece işletim sistemine ayırdığım bölüm gözüküyordu diğer ayırdığım kısım gözükmüyordu. Onu nasıl kullanacağım veya kullanabilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
En başta format atarken SSD'yi işletim sistemi kuracaktım bende büyük bir kısmını işletim sistemi kurdum geri kalan kısmına da oyun yüklerim dedim fakat PC açtığımda sadece işletim sistemine ayırdığım bölüm gözüküyordu diğer ayırdığım kısım gözükmüyordu. Onu nasıl kullanacağım veya kullanabilecek miyim?

Disk yönetimine girip diğer bölüme harf atar mısınız? Disk bölümü için sol alttaki Windows tuşuna sağ tıklayıp oradaki seçeneklerden görürsünüz.

Bilgisayar'a sağ tıklayıp yönet'e basın. Yönetim konsolunda sol taraftan Disk Yönetimi'ni bulun. Windows'u kurmadığınız disk bölümü RAW olarak orada görünecektir. Sağ tıklayıp NTFS olarak biçimlendirin. Disk bölümüne harf atadığınızdan emin olun. Eğer atamadıysanız yine sağ tıka basarak sürücü harfi ve yolu değiştir seçeneğine gelin ve bir harf atayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı