hakanturker1 Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Steam da oyunlara güncelleme geldikçe yapıyorum. Steam'deki tüm oyunlar HDD'ye kurulu ancak güncelleme yaparken SSD de doluyor azalıyor.
Steam da oyunlara güncelleme geldikçe yapıyorum. Steam'deki tüm oyunlar HDD'ye kurulu ancak güncelleme yaparken SSD de doluyor azalıyor.
D dnzozer20 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #2 hakanturker1 dedi: Steam da oyunlara güncelleme geldikçe yapıyorum. Steam'deki tüm oyunlar HDD'ye kurulu ancak güncelleme yaparken SSD de doluyor azalıyor. Genişletmek için tıkla... Windows'un temp dosyaları olabilir.
hakanturker1 dedi: Steam da oyunlara güncelleme geldikçe yapıyorum. Steam'deki tüm oyunlar HDD'ye kurulu ancak güncelleme yaparken SSD de doluyor azalıyor. Genişletmek için tıkla... Windows'un temp dosyaları olabilir.
Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 592 Çözümler 10 3 Temmuz 2024 #3 hakanturker1 dedi: Steam da oyunlara güncelleme geldikçe yapıyorum. Steam'deki tüm oyunlar HDD'ye kurulu ancak güncelleme yaparken SSD de doluyor azalıyor. Genişletmek için tıkla... Sanal RAM'den olabilir.
hakanturker1 dedi: Steam da oyunlara güncelleme geldikçe yapıyorum. Steam'deki tüm oyunlar HDD'ye kurulu ancak güncelleme yaparken SSD de doluyor azalıyor. Genişletmek için tıkla... Sanal RAM'den olabilir.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #4 hakanturker1 dedi: Steam da oyunlara güncelleme geldikçe yapıyorum. Steam'deki tüm oyunlar HDD'ye kurulu ancak güncelleme yaparken SSD de doluyor azalıyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminin kurulu olduğu diske dosyalar geçici olarak yazılır ve silinir. Normal bir şey yani.
hakanturker1 dedi: Steam da oyunlara güncelleme geldikçe yapıyorum. Steam'deki tüm oyunlar HDD'ye kurulu ancak güncelleme yaparken SSD de doluyor azalıyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminin kurulu olduğu diske dosyalar geçici olarak yazılır ve silinir. Normal bir şey yani.
hakanturker1 Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 dnzozer20 dedi: Windows'un temp dosyaları olabilir. Genişletmek için tıkla... Toplam boyut 14 MB temp dosyasının. ServerTower dedi: İşletim sisteminin kurulu olduğu diske dosyalar geçici olarak yazılır ve silinir. Normal bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım güncelleme bittikten sonra düzelir. Talha_3859 dedi: Sanal RAM'den olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal RAM derken.
dnzozer20 dedi: Windows'un temp dosyaları olabilir. Genişletmek için tıkla... Toplam boyut 14 MB temp dosyasının. ServerTower dedi: İşletim sisteminin kurulu olduğu diske dosyalar geçici olarak yazılır ve silinir. Normal bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım güncelleme bittikten sonra düzelir. Talha_3859 dedi: Sanal RAM'den olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal RAM derken.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #6 hakanturker1 dedi: Toplam boyut 14 MB temp dosyasının. Teşekkürler umarım güncelleme bittikten sonra düzelir. Genişletmek için tıkla... Otomatik silmezse elle silersin zaten geçici dosyalar.
hakanturker1 dedi: Toplam boyut 14 MB temp dosyasının. Teşekkürler umarım güncelleme bittikten sonra düzelir. Genişletmek için tıkla... Otomatik silmezse elle silersin zaten geçici dosyalar.
7 766319 Picopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 271 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #7 Treesize indirip bakın nerde ne var diye. Çok fazla kafa patlatmaya gerek yok.
hakanturker1 Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #8 766319 dedi: TreeSize indirip bakın nerede ne var diye. Çok fazla kafa patlatmaya gerek yok. Eki Görüntüle 2240590 Genişletmek için tıkla... Bu tarz uygulamalar kullanmadım hiç eğer bir zararı olmazsa indireyim. Bir de silmem gereken dosyaları nereden bileceğim? ServerTower dedi: Otomatik silmezse elle silersin zaten geçici dosyalar. Genişletmek için tıkla... Dosyalar nerede. Güncelleme bitti ama hala aynı SSD.
766319 dedi: TreeSize indirip bakın nerede ne var diye. Çok fazla kafa patlatmaya gerek yok. Eki Görüntüle 2240590 Genişletmek için tıkla... Bu tarz uygulamalar kullanmadım hiç eğer bir zararı olmazsa indireyim. Bir de silmem gereken dosyaları nereden bileceğim? ServerTower dedi: Otomatik silmezse elle silersin zaten geçici dosyalar. Genişletmek için tıkla... Dosyalar nerede. Güncelleme bitti ama hala aynı SSD.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #9 hakanturker1 dedi: Bu tarz uygulamalar kullanmadım hiç eğer bir zararı olmazsa indireyim. Bir de silmem gereken dosyaları nereden bileceğim? Dosyalar nerede. Güncelleme bitti ama hala aynı SSD. Genişletmek için tıkla... Temp dosyalarından bahsediyorum, geçici demek.
hakanturker1 dedi: Bu tarz uygulamalar kullanmadım hiç eğer bir zararı olmazsa indireyim. Bir de silmem gereken dosyaları nereden bileceğim? Dosyalar nerede. Güncelleme bitti ama hala aynı SSD. Genişletmek için tıkla... Temp dosyalarından bahsediyorum, geçici demek.
7 766319 Picopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 271 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #10 hakanturker1 dedi: Bu tarz uygulamalar kullanmadım hiç eğer bir zararı olmazsa indireyim. Bir de silmem gereken dosyaları nereden bileceğim? Dosyalar nerede. Güncelleme bitti ama hala aynı SSD. Genişletmek için tıkla... JAM Software gayet güvenilirdir bir zararı olmaz.
hakanturker1 dedi: Bu tarz uygulamalar kullanmadım hiç eğer bir zararı olmazsa indireyim. Bir de silmem gereken dosyaları nereden bileceğim? Dosyalar nerede. Güncelleme bitti ama hala aynı SSD. Genişletmek için tıkla... JAM Software gayet güvenilirdir bir zararı olmaz.