Caustic Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Uygulamalar gözükmüyor. 148 GB var diyor ama yok. Bu nasıl düzelir? Dosya Ekleri resim_2024-07-26_004047453.png 387,6 KB · Görüntüleme: 34
Plarimee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 51 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 CMD'yi yönetici olarak açıp sfc/ scannow yazıp yeniden başlatmayı dener misin? Komutun ne işe yaradığını merak edersen:SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Artı 0 Eksi
CMD'yi yönetici olarak açıp sfc/ scannow yazıp yeniden başlatmayı dener misin? Komutun ne işe yaradığını merak edersen:SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar?
KS KS Caustic Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 Plarimee dedi: Komutun ne işe yaradığını merak edersen Genişletmek için tıkla... Plarimee dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp sfc/ scannow yazıp yeniden başlatmayı dener misin? Komutun ne işe yaradığını merak edersen:SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağ olasınız bir uygulama yükledim oradan ne yer kaplıyor baktım düzelttim sorunu Artı 0 Eksi
Plarimee dedi: Komutun ne işe yaradığını merak edersen Genişletmek için tıkla... Plarimee dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp sfc/ scannow yazıp yeniden başlatmayı dener misin? Komutun ne işe yaradığını merak edersen:SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağ olasınız bir uygulama yükledim oradan ne yer kaplıyor baktım düzelttim sorunu