Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 Laptopumu bugün satacağım için içindeki bütün verileri silmem gerekiyor. SSD markasını vs bilmiyorum. Ücretsiz bu işlemi nasıl yaparım?
Laptopumu bugün satacağım için içindeki bütün verileri silmem gerekiyor. SSD markasını vs bilmiyorum. Ücretsiz bu işlemi nasıl yaparım?
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 728 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 Denetim Masası'na gir oradan SSD'yi biçimlendir. Artı 0 Eksi
KS KS Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 trapcx dedi: Denetim Masası'na gir oradan SSD'yi biçimlendir. Genişletmek için tıkla... LLF tarzı bir yöntem var mı diye sordum. Artı 0 Eksi
trapcx dedi: Denetim Masası'na gir oradan SSD'yi biçimlendir. Genişletmek için tıkla... LLF tarzı bir yöntem var mı diye sordum.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 728 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #4 Zeronxxxxx dedi: LLF tarzı bir yöntem var mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz. Biçimlendir yeter. Artı 0 Eksi
Zeronxxxxx dedi: LLF tarzı bir yöntem var mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz. Biçimlendir yeter.