Z Zondalf Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 250GB SSD yetmediği için 1TB hafıza satın aldım, fakat SSD içindeki oyunları uygulamaları yeni aldığım (D) ye aktaramadım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
250GB SSD yetmediği için 1TB hafıza satın aldım, fakat SSD içindeki oyunları uygulamaları yeni aldığım (D) ye aktaramadım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.764 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #2 Neden aktaramadın? Kes yapıştır yaparak aktarabilirsin. Oyunların Steam'de ise oyuna sağ tıkla dosya konumunu değiştir yapıp D'ye aktarabilirsin. Artı 0 Eksi
Neden aktaramadın? Kes yapıştır yaparak aktarabilirsin. Oyunların Steam'de ise oyuna sağ tıkla dosya konumunu değiştir yapıp D'ye aktarabilirsin.
bedokaptanCCL Picopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 306 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sana yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sana yardımcı olabilir.