SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 7 Eylül 2022 #1 Başlığı tam bulamadım bazı sebeplerden dolayı. SSD çıkarmak zorunda kaldım ve içinde oyun vardı. Şimdi ben aynı oyunu D'ye indirdim ve geri sildim. SSD takınca o oyunu tekrar yüklememe gerek var mı? Oyun Steam'de. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2022
Başlığı tam bulamadım bazı sebeplerden dolayı. SSD çıkarmak zorunda kaldım ve içinde oyun vardı. Şimdi ben aynı oyunu D'ye indirdim ve geri sildim. SSD takınca o oyunu tekrar yüklememe gerek var mı? Oyun Steam'de.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 7 Eylül 2022 #2 SSD içine yazılı oyun zarar vermediysen yüklü kalır içinde tak oyna.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 7 Eylül 2022 #3 plxaxd dedi: SSD içine yazılı oyun zarar vermediysen yüklü kalır içinde tak oyna. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
plxaxd dedi: SSD içine yazılı oyun zarar vermediysen yüklü kalır içinde tak oyna. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.