berky1997 Hectopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #1 Bilgisayarı sadece Windows Boot Manager aracılığıyla BOOT edebiliyorum. SSD'yi ilk öncelik olarak ayarladığımda ise: "No bootable device, please insert bootable media" hatası alıyorum. Anakart: Asrock H110M-DGS R3.
Bilgisayarı sadece Windows Boot Manager aracılığıyla BOOT edebiliyorum. SSD'yi ilk öncelik olarak ayarladığımda ise: "No bootable device, please insert bootable media" hatası alıyorum. Anakart: Asrock H110M-DGS R3.
Resournz Hectopat Katılım 15 Ocak 2016 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #2 Format attıysanız ve UEFI Kurulum yapıpta başlangıç CSM boot olarak ayarlanmış olabilir. Kontrol eder misiniz?
Format attıysanız ve UEFI Kurulum yapıpta başlangıç CSM boot olarak ayarlanmış olabilir. Kontrol eder misiniz?
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 18 Haziran 2019 #3 Kurulum yaparken efi bölümü diger diskte kalmış olabilir.
berky1997 Hectopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #4 Resournz dedi: Format attıysanız ve UEFI Kurulum yapıpta başlangıç CSM boot olarak ayarlanmış olabilir,Kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Diski iki farklı Partitiona bölüp, iki farklı Windows kurulumu yaptım. Biri RUFUS aracılığıyla UEFI-CSM, diğeri ise BIOS. Anakart Bıosu EFI. umitarabaci dedi: Kurulum yaparken efi bölümü diger diskte kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... EFI bölümü diğer diskte doğru.
Resournz dedi: Format attıysanız ve UEFI Kurulum yapıpta başlangıç CSM boot olarak ayarlanmış olabilir,Kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Diski iki farklı Partitiona bölüp, iki farklı Windows kurulumu yaptım. Biri RUFUS aracılığıyla UEFI-CSM, diğeri ise BIOS. Anakart Bıosu EFI. umitarabaci dedi: Kurulum yaparken efi bölümü diger diskte kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... EFI bölümü diğer diskte doğru.