The_Bıldırcın Hectopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 178 2 Ocak 2023 #1 Merhaba SSD'den bir cızırtı sesi geliyor. Özellikle oyunlara girerken ses artıyor ve girince bir anda kesiliyor sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2023
Merhaba SSD'den bir cızırtı sesi geliyor. Özellikle oyunlara girerken ses artıyor ve girince bir anda kesiliyor sebebi ne olabilir?
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.717 Makaleler 3 Çözümler 88 2 Ocak 2023 #2 SSD'den geldiğine emin misin? Çünkü onların içinde coil whine veya benzeri ses çıkartacak bir parça yok.
SSD'den geldiğine emin misin? Çünkü onların içinde coil whine veya benzeri ses çıkartacak bir parça yok.
Düşün ve Bul Decipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #3 Normal bir ses olabilir. Benim laptopumdan da cızırtı tarzı cok çok zor duyulan kulak dayamadan duyulamayacak bir ses geliyor. Önemsemiyorum. Dosya Ekleri Screenshot_20230102_222442_Opera.jpg 93,5 KB · Görüntüleme: 45 Screenshot_20230102_222457_Opera.jpg 179,7 KB · Görüntüleme: 53
Normal bir ses olabilir. Benim laptopumdan da cızırtı tarzı cok çok zor duyulan kulak dayamadan duyulamayacak bir ses geliyor. Önemsemiyorum.
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2023 #4 The_Bıldırcın dedi: Merhaba SSD'den bir cızırtı sesi geliyor. Özellikle oyunlara girerken ses artıyor ve girince bir anda kesiliyor sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... SSD'den ses gelemez, içinde ses çıkaracak mekanik bir parça yok. Varsa HDD veya ekran kartında geliyor olabilir.
The_Bıldırcın dedi: Merhaba SSD'den bir cızırtı sesi geliyor. Özellikle oyunlara girerken ses artıyor ve girince bir anda kesiliyor sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... SSD'den ses gelemez, içinde ses çıkaracak mekanik bir parça yok. Varsa HDD veya ekran kartında geliyor olabilir.
The_Bıldırcın Hectopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 178 2 Ocak 2023 #5 Düşün ve Bul dedi: Normal bir ses olabilir. Benim laptopumdan da cızırtı tarzı cok çok zor duyulan kulak dayamadan duyulamayacak bir ses geliyor. Önemsemiyorum. Genişletmek için tıkla... sağ taraftaki işlemciyle alakalı olan yazıda bahsedildiği gibi c-states ayarını kapatırsam performans düşüşü olur mu?
Düşün ve Bul dedi: Normal bir ses olabilir. Benim laptopumdan da cızırtı tarzı cok çok zor duyulan kulak dayamadan duyulamayacak bir ses geliyor. Önemsemiyorum. Genişletmek için tıkla... sağ taraftaki işlemciyle alakalı olan yazıda bahsedildiği gibi c-states ayarını kapatırsam performans düşüşü olur mu?
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 2 Ocak 2023 #6 The_Bıldırcın dedi: sağ taraftaki işlemciyle alakalı olan yazıda bahsedildiği gibi c-states ayarını kapatırsam performans düşüşü olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben kapattım, işlemcim normalde 4.4 ghz oluyordu kapatmadan önce, şimdi en fazla 4 ghz oluyor. Hiçbir oyunda performans kaybı yaşamadım.
The_Bıldırcın dedi: sağ taraftaki işlemciyle alakalı olan yazıda bahsedildiği gibi c-states ayarını kapatırsam performans düşüşü olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben kapattım, işlemcim normalde 4.4 ghz oluyordu kapatmadan önce, şimdi en fazla 4 ghz oluyor. Hiçbir oyunda performans kaybı yaşamadım.
Düşün ve Bul Decipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #7 Sesi muhtemelen gece farkettin uyuz etmiyorsa dokunma kalsın .
F FuryanD Decapat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 544 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #8 PSU'dan geliyor olabilir. Benim de PSU da minik cızırtı var ama zor fark ediliyor.