Değerler çok yavaş, 500 olması gerekirdi. Sorunlu SSD almışsınız, büyük ihtimal onun yüzünden ama siz yine de kabloları kontrol edin, slot değiştirin ve HD Sentiel ile sağlığına bakın.Tamamdır testimi yapıp size geri dönüş sağlayacağım.
iyiden kastım tarayıcıya girerken bile kasıcak bir pc değil
Eki Görüntüle 1160047
@erme
Artık tek gereken o kaldı ssd yi temizleme gibi bir durum yok muBir SSD'ye göre aşırı kötü değerler.Kullandığınız SSD'de sorunlu bir ssd zaten.Acilen yeni SSD almalısınız.
tamamdır son çare olarak dediklerinide yapacağım teşekkürler.Değerler çok yavaş, 500 olması gerekirdi. Sorunlu SSD almışsınız, büyük ihtimal onun yüzünden ama siz yine de kabloları kontrol edin, slot değiştirin ve HD Sentiel ile sağlığına bakın.
Yazma hızı hala berbat. Yeni SSD almanın zamanı gelmiş.tamamdır son çare olarak dediklerinide yapacağım teşekkürler.
Eki Görüntüle 1160413
Arkadaşlar dünden sonra pc yi tekrar açtım ve test yaptığımda bu sonucu aldım hir bir şey yapmadım sizce tekrardan kötü duruma düşer mi tekrardan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.