SSD'den ses geliyor ardından Microsoft Windows çalışmayı durduruyor

zxcvb123

Centipat
Merhaba, bilgisayarı kullanamamam nedeniyle 3 hafta önce format atmıştım ve aynı zamanda SSD'yi değiştirdim (2 tane vardı 1 tanesini değiştirdim) ve şimdi D klasörü ile ilgili işlemler yaparken ya da sistemimin yettiği oyunları oynarken bile ses duyuyorum. Ses duyulmasının ardından mouse imlecim yükleniyor olarak gözüküyor ve hemen ardından Microsoft Windows yanıt vermiyor hatası alıyorum ondan sonra ya uzun bir süre beklemem gerekiyor ya da bilgisayarı yeniden başlatmam. Ne yapmam gerek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

SSD'den nasıl bir ses geliyor?

SSD, mekanik bir donanım aracı olmadığından dolayı ses yapmaz. Gelen ses kasanızdaki harddiskten geliyordur. Bence tekrardan bir göz atın.

SSD, mekanik bir donanım aracı olmadığından dolayı ses yapmaz. Gelen ses kasanızdaki harddiskten geliyordur. Bence tekrardan bir göz atın.
Hayır SSD ses yapar . Yoğun işlem sırasında SSD lerdeki kapasitörlerdeki ani güç değişimleri sebebiyle cızırtılı şekilde hafif sesler gelir.

D klasörü kayboldu artık dersler dönem bittikten sonra bi tamirciye götüreceğim teşekkürler yanıtlarınız ve yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…