rebelle Megapat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 457 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar selam yeni bir sistem kurdum da eski SSD'deki oyunlarımı yeni SSD'ye aktarmak istiyorum, doğrudan taşı bırak ile dosyaların yerini değiştirsem sorun olur mu? Veya nasıl taşımam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2021
Arkadaşlar selam yeni bir sistem kurdum da eski SSD'deki oyunlarımı yeni SSD'ye aktarmak istiyorum, doğrudan taşı bırak ile dosyaların yerini değiştirsem sorun olur mu? Veya nasıl taşımam gerek?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Disk klonlama programı ile klonlayabilirsin.
rebelle Megapat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 457 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 yyildirayy dedi: Disk klonlama programı ile klonlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiklerim tüm diski kopyalıyor ben içerisindeki windowsun falan yüklenmesini istemiyorum.
yyildirayy dedi: Disk klonlama programı ile klonlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiklerim tüm diski kopyalıyor ben içerisindeki windowsun falan yüklenmesini istemiyorum.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 4 Ocak 2021 #4 Herhangi bir platformda ise ayarlarda taşıma var. Mesela burayı okuyun: Moving a Steam Installation and Games - General Troubleshooting - Veri Tabanı - Steam Support EA Play de aynı şekilde bunu sunuyor. Elle taşıyarak dosya doğrulaması yaptırmak sağlıklı olur mu, bilemiyorum. O sebeple önermedim.
Herhangi bir platformda ise ayarlarda taşıma var. Mesela burayı okuyun: Moving a Steam Installation and Games - General Troubleshooting - Veri Tabanı - Steam Support EA Play de aynı şekilde bunu sunuyor. Elle taşıyarak dosya doğrulaması yaptırmak sağlıklı olur mu, bilemiyorum. O sebeple önermedim.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #5 Aomei yapıyormuş.