SSD'ler format ile nasıl temizlenir?

KabahaT41

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma format atacağım. Bilgisayarda 2 SSD mevcut. Format atarken D diskini de sıfırlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Ayrıca orijinal OEM Windows 11'e sahibim. Format sonrası lisans kodu ister mi sistem? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma format atacağım. Bilgisayarda 2 SSD mevcut. Format atarken D diskini de sıfırlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Ayrıca orijinal OEM Windows 11'e sahibim. Format sonrası lisans kodu ister mi sistem? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

Format ekranında biçimlendir seçeneği ile silebilirsin.

Hayır lisans istemez şu an kullandığın Microsoft hesabını kullanman yeterli olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3.36'ya bakabilirsiniz hocam diskleri formatlama kısmı orası 1 hafta önce format attım ben de hayatımda ilk kez attım videodan adım adım giderek, bayağı yardımcı oldu bana. Bende de OEM kodu vardı Windows 10 format attıktan sonra kodu istemedi kendi otomatik yapmış herhalde.

2 tane SSD formatlama sırasında kurulum aşamasında yani ilk aşamada temizlenebilir ben Windows 7'den 10 geçtiğimde temizledim her 2 ssdyide.

Lisans kodu istemez OEM key olduğu için. Format USB'si ile format atarken tüm diskleri göreceksiniz. Oradan hepsini silip istediğiniz SSD'yi seçerek onun üzerine Windows kurabilirsiniz.

2 tane SSD formatlama sırasında kurulum aşamasında yani ilk aşamada temizlenebilir ben Windows 7'den 10 geçtiğimde temizledim her 2 ssdyide.

OEM key anakarta işlenir BIOS sifirlanmadikca silinmez.

OEM key anakarta işlenir BIOS sifirlanmadikca silinmez.

Bir hata yaptığım zaman hemen o dislike basan şerefli insan çok iyisin.

Ne anlatiyon kanka yapma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı