Çözüldü SSD'lerde SATA 3 nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar 120GB SSD alacağım ama anakartım SATA 3 destekliyor, SATA 3 bir SSD buldum ama bildiğim kadar SATA 3 maximum 300 MB okuma yazma hızı sağlıyor. Bu görselde SATA 3 demesine rağmen 500 MB değerleri söylüyor. Ne kadar doğrudur ve SATA 3 nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200911-154935_Trendyol.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 133
Çözüm
SATA 3 portuna bağlandığında, Max. 600MB/s ardışık okuma ve yazma hız oranına erişir.
Almanızda bir sakınca yok alabilirsin.

SATA 3 resmi olarak SATA 6Gb/s olarak bilinen bu arabirim. Bu arabirim tarafından desteklenen bant genişliği hacmi 600MB/s‘a kadar erişir.
SATA 3 portuna bağlandığında, Max. 600MB/s ardışık okuma ve yazma hız oranına erişir.
Almanızda bir sakınca yok alabilirsin.

SATA 3 resmi olarak SATA 6Gb/s olarak bilinen bu arabirim. Bu arabirim tarafından desteklenen bant genişliği hacmi 600MB/s‘a kadar erişir.

Çözüm

Kanka alıp kullanırsan nasıl bir ürün olduğundan bahset.

Kanka alıp kullanırsan nasıl bir ürün olduğundan bahset.

Gelecek ay alacağım.

Bir arkadaş anakartıma SATA 3 demişti ve 300 MB görür en fazla yanlış hatırlamıyorsam, ECS H61H2 M13 anakartım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…