AliDemir Kilopat Katılım 10 Kasım 2015 Mesajlar 30 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2015 #11 Kardeş sen haklısın. Okey?
TalhaMSI Hectopat Katılım 27 Haziran 2015 Mesajlar 281 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2015 #12 AliDemir dedi: Kardeş sen haklısın. Okey? Genişletmek için tıkla... Senin baktığın ssd nerde, Okey?
AliDemir Kilopat Katılım 10 Kasım 2015 Mesajlar 30 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2015 #13 İşi gücü, dersi bırakıp seninle laf yarışına mı gireyim kardeşim. Sen haklısın dedim. Kapat hadi konuyu. Okkeeey?
İşi gücü, dersi bırakıp seninle laf yarışına mı gireyim kardeşim. Sen haklısın dedim. Kapat hadi konuyu. Okkeeey?
TalhaMSI Hectopat Katılım 27 Haziran 2015 Mesajlar 281 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2015 #14 AliDemir dedi: İşi gücü, dersi bırakıp seninle laf yarışına mı gireyim kardeşim. Sen haklısın dedim. Kapat hadi konuyu. Okkeeey? Genişletmek için tıkla... Ne yaparsan yap. Benim amacım soru soran arkadaşa yardımcı olmaktı. Adamın biri yanlış cevap verice yanlışı düzelttim.
AliDemir dedi: İşi gücü, dersi bırakıp seninle laf yarışına mı gireyim kardeşim. Sen haklısın dedim. Kapat hadi konuyu. Okkeeey? Genişletmek için tıkla... Ne yaparsan yap. Benim amacım soru soran arkadaşa yardımcı olmaktı. Adamın biri yanlış cevap verice yanlışı düzelttim.
AliDemir Kilopat Katılım 10 Kasım 2015 Mesajlar 30 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2015 #15 Bak ben de diyorum ki sen haklısın ben haksızım. Yanlış görmüşüm. Yabancı siteden bakmışım. Doğrusu sensin. Sanırım ne demek istediğimi anlamakta zorlandın kardeşim sen. =)
Bak ben de diyorum ki sen haklısın ben haksızım. Yanlış görmüşüm. Yabancı siteden bakmışım. Doğrusu sensin. Sanırım ne demek istediğimi anlamakta zorlandın kardeşim sen. =)