SSD'li sistemde D diski oluşturma

DarkNight_

Kilopat
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim kusura bakmayın yanlış açtıysam. Arkadaşlar benim sistemimde SSD var. Ben temiz kurulum yapmak istiyorum fakat temiz kurulum sanıyorum ki bir diskte yapılıyor ve silinmesini istemediğim uygulamaları diğer diske atmam gerekiyormuş. Doğru mudur? Şimdi ben temiz kurulum yapsam Steam hesabımdaki oyunlarım silinir mi? Şifresi de elimde yani giriş yaparım nasıl silinsin ki? Yoksa D diski de açmam mı gerekiyor fakat nasıl açacağım bilmiyorum benim sistemde HDD yok yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk yönetiminden disk bölümleme yapabilirsiniz. Disk bölümleme yaptıktan sonra bütün oyunlarınızı, yedeğinizi o bölümlediğiniz bölüme kopyalarsanız herhangi bir sorun kalmayacaktır. Fakat disk bölümlerken dikkat edin her şeyi silmeyin .

Steam hesabınızdaki oyunlar hesabınızda kalır fakat temiz kurulum sonrası oyunlarınızı tekrar yüklemeniz gerekir. Ayrıca kayıtları buluta kaydolmayan oyunlarınızdaki ilerlemesi sıfırlanabilir.

Temiz kurulum tek bir diske yapılıyor değilmi ?

Format atmadan önce diskinizi disk yönetiminden bölümleme yaparak oyunlarınızı oraya atıp, format esnasında da o diski biçimlendirmez iseniz oyunlarınız silinmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…