SSD’li Sisteme Sonradan HDD Eklemek

Lox

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, forum aracılığıyla yeni bir sistem topladım. Fakat bütçem sebebiyle ilk SSD aldım. Bu ay HDD’yi de alacağım. İşletim sistemini SSD’ye kurduktan sonra sisteme HDD eklemesi nasıl yapılır? Tanıtmanın nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Konuyu yanlış yere açtıysam uygun yere taşınabilirse sevinirim.

Bağladıktan sonra görünmeyebilir. Windows ayarlarından depolamaya girip 2dk da ayarlayabilirsin basit bir iş.

2. SATA girişine ve SATA güç kablosunu taktıktan sonra sistem otomatik olarak tanıyor. Herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok. İlk başta SSD'yi 1. SATA girişi yerine farklı bir SATA girişine taktıysanız BIOS'tan BOOT Device'ı SSD olarak seçmeniz yeterli olacaktır.

Bağlayıp, gerekli kablolamayı yapın. Direk açılacaktır. Olaki açılmadı, disk yönetimini açıp sağ tıklayarak. İstediğiniz işlemi yapabilirsiniz. SSD'ye işletim sistemi kurduğunuz için anakartınızdan ayar yapmanıza bile gerek kalmayacak.

Disk yönetiminden birim ekleyerek yaptım arkadaşlar teşekkür ederim yardımınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı