SSD'li T6500 sisteme Windows 10 LTSC kurulur mu?

• Konuyu başlatan 190483
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 664

190483

Kilopat
Arkadaşlar esenlikler. 4 GB RAM'li, Core 2 Duo T6500'lü, GeForce G102M'li ve SSD'li sistemimde şu an Windows 8.1 Single Language mevcut. Ocak 2023'te Windows 8.1'in desteği kesilecek, ben de desteksiz sistemle daha fazla uğraşmak istemiyorum. Windows 10 LTSC'de gereksiz servisler kesilmiş ve Windows Store yokmuş. Sistemimde SSD de mevcut. Acaba Windows 10 LTSC kursam sıkıntısız bir şekilde kullanabilir miyim?

LTSC sürümünü kurarsanız rahat kullanırsınız diye düşünüyorum. Sizin için önemli değilse Defender Control ile Defender'i kapatabilirsiniz. 8 GB RAM olsa her sürümü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

LTSB öneririm o sisteme. Update, Search ve Defender Control ile Defender kapattın mı başka da sorun çıkarmıyor. Fakat 1909 öncesinde disk birleştirmede TRIM özelliği olmuyor disk birleştirme kapatılmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evaluation sürümünü indirirseniz 90 gün sonunda etkinleştirme yapmazsanız sisteminiz saatte bir kendini yeniden başlatır. Buna dikkat edin. Msdn sürüm bulursanız indirin. Sosyalde konusu vardı ama link geçerliliğini yitirmiş.

Sanırım restart atıyor lisans süresi bitince. Bence 2019 LTSC kullanın. 2021 LTSC'den daha stabil. Hem 2029'a kadar destek süresi var. (Yalnızca güvenlik güncelleştirmeleri ve toplu güncelleştirmeler.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı