Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #11 Hangi SSD, Adata SU serisi falansa, çok yavaşlama olduğu söyleniyor. Kronik sorunlu.
Zoltarx Hectopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 65 7 Aralık 2020 #12 Baturs dedi: Hangi SSD, Adata SU serisi falansa, çok yavaşlama olduğu söyleniyor. Kronik sorunlu. Genişletmek için tıkla... Seagate Barracuda. Enes3078 dedi: İsterseniz Spotify, Discord, Steam, Epic Games, LGHUB ve Vanguard'ı devre dışı bırakabilirsiniz. Eminim faydası olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki etkisi olmadı.
Baturs dedi: Hangi SSD, Adata SU serisi falansa, çok yavaşlama olduğu söyleniyor. Kronik sorunlu. Genişletmek için tıkla... Seagate Barracuda. Enes3078 dedi: İsterseniz Spotify, Discord, Steam, Epic Games, LGHUB ve Vanguard'ı devre dışı bırakabilirsiniz. Eminim faydası olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki etkisi olmadı.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 7 Aralık 2020 #13 Enes3078 dedi: Görev yöneticisi'ni açıp başlangıç sekmesinin ekran alıntısını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bende o kısımda ölçülmedi yazıyor sebebi nedir önceden yazıyordu? BrkOz dedi: Benim de gec aciliyor aslinda. Gecen bir programla sure denedim 34sn surdu tamamen acilmasi ve fastboot acik. Sorun ne bulamadim, saldim. Genişletmek için tıkla... Ben bu süreyi HDD'de alıyorum.
Enes3078 dedi: Görev yöneticisi'ni açıp başlangıç sekmesinin ekran alıntısını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bende o kısımda ölçülmedi yazıyor sebebi nedir önceden yazıyordu? BrkOz dedi: Benim de gec aciliyor aslinda. Gecen bir programla sure denedim 34sn surdu tamamen acilmasi ve fastboot acik. Sorun ne bulamadim, saldim. Genişletmek için tıkla... Ben bu süreyi HDD'de alıyorum.
Zoltarx Hectopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 65 8 Aralık 2020 #14 Xtron dedi: Bende o kısımda ölçülmedi yazıyor sebebi nedir önceden yazıyordu? Ben bu süreyi HDD'de alıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows' un açılması 10 saniyeyi geçmiyor fakat BIOS ekranında çok bekliyor bunu anlamıyorum.
Xtron dedi: Bende o kısımda ölçülmedi yazıyor sebebi nedir önceden yazıyordu? Ben bu süreyi HDD'de alıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows' un açılması 10 saniyeyi geçmiyor fakat BIOS ekranında çok bekliyor bunu anlamıyorum.
T tosba0 Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 126 8 Aralık 2020 #15 Hocam hddtune veya kendi SSD'nizin programı ile bir hız testi ve sağlık testi yapmanızı öneririm.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 11 Aralık 2020 #16 Zoltarx dedi: Windows'un açılması 10 saniyeyi geçmiyor fakat BIOS ekranında çok bekliyor bunu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende BIOS'ta beklemeyip Windows'ta bekliyorum.
Zoltarx dedi: Windows'un açılması 10 saniyeyi geçmiyor fakat BIOS ekranında çok bekliyor bunu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende BIOS'ta beklemeyip Windows'ta bekliyorum.
Zoltarx Hectopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 65 12 Aralık 2020 #17 tosba0 dedi: Hocam hddtune veya kendi SSD'nizin programı ile bir hız testi ve sağlık testi yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sağlık %100 ve hız testi normal dedim konunun başında yazdım zaten. Xtron dedi: Bende BIOS'ta beklemeyip Windows'ta bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kısa bir araştırma ardından yüksek donanımların BIOS ekranında fazla bekleyebildiğini öğrendim ve SSD' de bir sorun olmadığından kurcalamayı bıraktım.
tosba0 dedi: Hocam hddtune veya kendi SSD'nizin programı ile bir hız testi ve sağlık testi yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sağlık %100 ve hız testi normal dedim konunun başında yazdım zaten. Xtron dedi: Bende BIOS'ta beklemeyip Windows'ta bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kısa bir araştırma ardından yüksek donanımların BIOS ekranında fazla bekleyebildiğini öğrendim ve SSD' de bir sorun olmadığından kurcalamayı bıraktım.