SSD'nin bozlup bozulmayacağını nasıl anlarım?

Selam arkadaşlar, benim önceki diskim format sırasında bozuldu büyük ihtimal önceden bozuktu formata geldi peki şu anki diskimin bozulup bozulmayacağını nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, benim önceki diskim format sırasında bozuldu büyük ihtimal önceden bozuktu formata geldi peki şu anki diskimin bozulup bozulmayacağını nasıl anlarım?

Harici disk sağlığı gösteren programlardan, diskin durumunu öğrenebilirsiniz.

Hocam formattan önce bir sıkıntı yoktu diste format sırasında oldu.

Uygulamada ben bir sıkıntı göremedim.

Hocam, programda bir sıkıntı göstermiyor ise, temiz kurulum yaptıysanız da kullanıp gözlemleyin, haricen anlamak zor. Önemli dosyalarınızı saklamayın, kullanın, sıkıntı devam ediyorsa kendini belli edecektir.

Hocam SSD'yi HD Tune Pro testine sokun bad sector varsa eğer o kırmızılar bad sector yeşiller ise iyi olduğunu gösterir SSD'yi HD Tune Pro testine sokun daha sonra ekran görüntüsünü atın bize biz SSD sağlığı yerinde mi anlışılır hocam.

Hocam SSD'yi HD Tune Pro testine sokun bad sector varsa eğer o kırmızılar bad sector yeşiller ise iyi olduğunu gösterir SSD'yi HD Tune Pro testine sokun daha sonra ekran görüntüsünü atın bize biz SSD sağlığı yerinde mi anlışılır hocam.

Ekran Görüntüsü (288).png

Bad sector testimde hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı