SSD'nin dolmaması için ne yapmak gerek?

Wnairz

Kilopat
Makaleler
1
SSD veya HDD modeli
Apacer Panther 120GB SSD
Anakart
MSI B460M PRO
Merhaba. Sırf sistemi kurmak için 120GB'lık bir SSD satın aldım. Oyunlardaki hız beni pek ilgilendirmediği için. Fakat bu SSD'ye 2 3 ayda bir format atmama rağmen sürekli hafızası doluyor ve oyunlarımı 1+4TB HDD'lerime yüklememe rağmen. SSD'nin hem dolmaması hem de alan kazandırmak için ne yapmam gerek?

O zaman ne anlamı kalıyor ki Allah için yine programları HDD'ten çalıştırırken yavaş kalacak en az 250GB olmalı SSD.

Reis benim amacım SSD almaktaki sadece Windows açılırken ki hızdı. Onun dışında hızla herhangi bir problemim yoktu. Sistemsel durumlar hızlı olsun yetiyordu benim için. Yani aynı arkadaşın dediği gibi yaptım, yapıyorum hep ama bir şekilde yine doluyor bu SSD.

Merhaba. Sırf sistemi kurmak için 120GB'lık bir SSD satın aldım. Oyunlardaki hız beni pek ilgilendirmediği için. Fakat bu SSD'ye 2 3 ayda bir format atmama rağmen sürekli hafızası doluyor ve oyunlarımı 1+4TB HDD'lerime yüklememe rağmen. SSD'nin hem dolmaması hem de alan kazandırmak için ne yapmam gerek?
Sistem güncellemeleri Yanında bazı uygulamalar D diskini seçerseniz bile C diskine birkaç klasör kurar bende herşeyimi D diskine kuruyordum ama C diski gene doluyordu çözümü ise bu fazlalık dosyaları bulup D diskine taşımak ama şunu unutmamak gerekir disk dolsa bile windows performansında çok kayıp olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı