SSD'nin Dolması Hızı Yavaşlatır mı?

hanifi_corak

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Full Stack Developer
Merhabalar. Şu an bende 120 GB SSD var. İçerisinde iş için 3Ds Max gibi programlar ve GTA 5 var. Boş alanım 9 GB. Açılması biraz yavaşladı. Yani önceden açılırken dönen şey gözükmeden açılıyordu ve şimdi biraz dönüyor. Çok az bir süre dolmasından kaynaklanır mı?

SSD: Kıngston V300 120 GB.

Teşekkürler.

Evet, tamamen dolmadan kaynaklanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSDlerden çok fazla dosya depolama silme işlemi yapmak doğru değil. Ömrü kısalır. Ondan çok doldurmak da sıkıntı yaratır.

Her kafadan bir ses çıkıyor arkadaş ssd ler dayanaklı diyolar çekmediğimiz çile kalmıyor güya ssd kullanıyoruz. Geçen hhd ye işletim sistemi kurdum açılış ve kapanış yavaş ama gayet stabil çalışıyor. Üstelik hdd 3 senelik. Ne anladık bu işten.

Her ürün öyle değil arada sırada patlak ürünler meydana gelebiliyor. Bunun nedeni de genelde matematiksel hesap. Limit konusunu bildiğinizi varsayarak yazıyorum. Limit bir yaklaşımdır. Tam değerler hesaplanamıyor. Arada sırada patlak ürünler kullanıcıya ulaşabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…