SSD'nin dolu olması SSD'yi bozar mı?

Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci-Ufaktan da teknik destek :D
240 GB James Donkey marka SSD kullanıyorum. Windows bu SSD'ye yüklü C klasöründe doluluk oranı %100'e ulaşmıştı fakat boşaltmayı unuttum. Şimdi ise bilgisayarı açtığımda BIOS ekranında donuyor, 30 40 saniye sonra BIOS ekranı geliyor fakat Boot ekranında SSD'yi görmüyor, BIOS'u sıfırladım tak çıkar denedim fakat sonuç alamadım. Arıza acaba SSD'nin hafızasının dolu olmasından mı kaynaklı yoksa SSD arıza mı verdi. Başka bir sistemde de denediğimde BIOS'da yine donuyor ve BIOS ekranında SSD'yi görmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markayı kötülemeye gerek yok, %100 diyorsunuz. SSD'yi temizleyin, BIOS ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Başka bir makineye takibiliyor iseniz takip bir oyunu silin içinden vs. Full dolu SSD ya da harddiskler problem yaratabilir. Windows %100 yapmanıza izin vermemesi lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. Bir SSD'de 10 15GB yer açıp deneyin.

Daha dün aynı sebepten eşşşek markalı ssd'mi garantiye yolladım , güç kesintisinden dolayı bozulmuş dendi birebir değişilecekmiş , incehesaptan aldıysanız direk yollayın garantiye.

Daha dün aynı sebepten eşek markalı SSD'mi garantiye yolladım, güç kesintisinden dolayı bozulmuş dendi birebir değişilecekmiş, İncehesap'tan aldıysanız direk yollayın garantiye.

Ben de dün servise yolladım yarın ellerine ulaşır servisin büyük ihtimal bende de aynı sorunu söyleyecekler çünkü hiçbir şekilde SSD'ye erişim sağlayamadım. Servisten cevap gelince tekrardan bilgi veririm marka konusunda ise 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum bu SSD'yi perfonmans bakımından beklediğimin altında da kalmadı ama bu kadar da erken arıza vermesi hayal kırıklığına uğratmadı değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı