SSD'nin FPS'ye etkisi var mı?

Daiwenj4h

Decapat
İyi günler arkadaşlar. Ben genelde CS GO oynuyorum. SSD'nin FPS'ye bir etkisi var mıdır acaba?

SSD, FPS'e etki etmez. Eğer bir oyun SSD'nin içine kuruluysa yükleme ekranları, harita vs. bunlar daha hızlı yüklenir.

Loading ekranları hatrı sayılır derece de azalır FPS'ye etkisi yok.

Eğer şuan kullandığın HDD çok yavaşsa ve oyunlarda ufak droplar falan yaşıyorsan, SSD buna çözüm olacaktır ama doğrudan FPS'i etkilemez.

FPS etkilemez ama HDD yavaş olduğundan dolayı oyunun takılıyorsa ara sıra o düzelebilir. Ayrıca Loading süreleri kısalacaktır.

Ben witcher 3 oyununu HDD ve SSD ile denedim. 4 veya 5 FPS fark gördüm. Oyundan oyuna göre değişir FPS oranı.

Her Makineye ssd şart alicaksan Gigabyte marka veya Sandisk alabilirsin

FPS ' e net bir etkisi olmasa da oyunlarda haritaların daha hızlı yüklenmesi konusunda ve buna benzer konularda etkisi olduğundan dolayı bilgisayar bileşeni (RAM GPU CPU) arasındaki iletişimi hızlandıracağından FPS artışı olmasa bile bilgisayarın daha akıcı olacağından oyunlarda daha performanslı olur ve bunu oyun oynarken hissedebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…