win10pc
Picopat
- SSD veya HDD modeli
- Apacer 240 gb Ssd,Segate 500 gb Hardisk
- Anakart
- H55
Ben bir akillik yapıp SSD'im içindeki C diskime 7 yükledim ayrıca C diskimde 10'da vardı ve SSD'den boot yaparken sormadan 7ye boot yapıyordu. Sonra cmdeden BCDEdit yazdım ve onda 7 gözükmüyordu ancak 10 gözüküyordu. Burada 7'yi USB bellek ile kurmuştum ve isim bitince belleği çıkardım ki 10'dan boot yapsin ama hep 7'den boot yaptı SSD'yi BIOS'tan en başa alınca. Sonra belleği geri taktim USB'den boot yapmak için şuraya tıkla ekranında hiçbir şeye tiklamadim ve 10'dan boot yaptı. Bunu nasıl çözerim nasıl 7'yi silerim?
Arkadaşlar çözdüm,win 7yi açtıktan sonra win 10 format isosu hazırladım sonra c diskimi biçimlendirdim ve içini win 10 kurdumBen bir akillik yapıp SSD'im içindeki C diskime 7 yükledim ayrıca C diskimde 10'da vardı ve SSD'den boot yaparken sormadan 7ye boot yapıyordu. Sonra cmdeden BCDEdit yazdım ve onda 7 gözükmüyordu ancak 10 gözüküyordu. Burada 7'yi USB bellek ile kurmuştum ve isim bitince belleği çıkardım ki 10'dan boot yapsin ama hep 7'den boot yaptı SSD'yi BIOS'tan en başa alınca. Sonra belleği geri taktim USB'den boot yapmak için şuraya tıkla ekranında hiçbir şeye tiklamadim ve 10'dan boot yaptı. Bunu nasıl çözerim nasıl 7'yi silerim?