SSD'nin laptopa uyumlu olduğu nasıl anlaşılır?

Umutcuk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Kingston'un 2TB'lık KC3000 SSD'sini almıştım fakat laptopa taktığımda laptop SSD'yi görmüyordu. BIOS ayarlarını falan her şeye baktım teknik servise de götürdüm fakat uyumsuzmuş. İade ettim şimdi yeni bir SSD buldum.

Bu SSD'nin uyumlu olduğunu nereden anlarım?

Anakart tipine bakarak, kullandığın SSD tipine bakarak.

Anakartım Lenovo LNVNB161216 MP29A89T.
Fakat internette anakart hakkında düzgün bir bilgi bulamadım Lenovo'nun kendi sitesinde de yok.

Fakat internette anakart hakkında düzgün bir bilgi bulamadım Lenovo'nun kendi sitesinde de yok.
Win+R yap, oraya msinfo32 yaz temel kart yazar orada.

Lenovo Ideapad 3 mü kullanıyorsun?

Win+r yap, oraya msinfo32 yaz temel kart yazar orada.

Lenovo IdeaPad 3 mü kullanıyorsun?

Evet Lenovo IdeaPad Gaming 3 kullanıyorum dediğin yere baktım ama anakart modeli yazıyor sadece başka bir şey göremedim.

Aldığın SSD yi görmemesi garip. Anlayamadım sorunu. Yanlış takmadığından eminsin değil mi?
teknik servise götürdüm laptopla uyumsuz dediler

KC3000 olanı iade ettim yenisini alacağım fakat onunda uyumsuz olmasından korkuyorum.
Bilendal da burayı buldum Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 RTX 3060 Notebook ile Uyumlu SSD Listesi - Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 RTX 3060 Notebook Uyumlu SSD / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal burası doğru mudur acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…