S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 8 Kasım 2022 #1 Selam. Laptopumun içinde bu SSD var model numarası yazıyor sadece gerçekten 3-4 haftadır bunu araştırıyorum ama hiçbir şekilde kaynak bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Esr ile başlayan model numarasını yazınca laptopum çıkıyor. Dosya Ekleri 3153704D-3CC1-4987-883F-9895A078126F.jpeg 220,9 KB · Görüntüleme: 85 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2022
Selam. Laptopumun içinde bu SSD var model numarası yazıyor sadece gerçekten 3-4 haftadır bunu araştırıyorum ama hiçbir şekilde kaynak bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Esr ile başlayan model numarasını yazınca laptopum çıkıyor.
Daynakov Decapat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #2 P harfi ile başlayan bir marka vardı unuttum o olabilir mi etiketin altında p harfi var gibi belki de yerel bir taiwan üreticisinin ürünü.
P harfi ile başlayan bir marka vardı unuttum o olabilir mi etiketin altında p harfi var gibi belki de yerel bir taiwan üreticisinin ürünü.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #3 Phison diye bir marka sanırım.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.815 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 8 Kasım 2022 #4 Phison marka SSD hocam.
PrOoFfStRiKeR Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 802 Çözümler 3 8 Kasım 2022 #5 PC açıp aygıt yöneticisinde disk sürücülerindeydi sanırım kodu yazıyor onu kopyalayıp Google yapıştırırsanız marka model öğrenirsiniz.
PC açıp aygıt yöneticisinde disk sürücülerindeydi sanırım kodu yazıyor onu kopyalayıp Google yapıştırırsanız marka model öğrenirsiniz.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 8 Kasım 2022 #6 Hocalarım teşekkür ederim SSD kaliteli mi acaba görseldeki SSD'nin aynısı uzun ömürlü müdür? @Captan_ @Metin Eren Türkmen @PrOoFfStRiKeR
Hocalarım teşekkür ederim SSD kaliteli mi acaba görseldeki SSD'nin aynısı uzun ömürlü müdür? @Captan_ @Metin Eren Türkmen @PrOoFfStRiKeR
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.815 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 8 Kasım 2022 #7 Singua dedi: Hocalarım teşekkür ederim SSD kaliteli mi acaba görseldeki SSD'nin aynısı uzun ömürlü müdür? @Captan_ @Metin Eren Türkmen @PrOoFfStRiKeR Genişletmek için tıkla... Kalitesi konusunda pek bir bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.
Singua dedi: Hocalarım teşekkür ederim SSD kaliteli mi acaba görseldeki SSD'nin aynısı uzun ömürlü müdür? @Captan_ @Metin Eren Türkmen @PrOoFfStRiKeR Genişletmek için tıkla... Kalitesi konusunda pek bir bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 8 Kasım 2022 #8 Metin Eren Türkmen dedi: Kalitesi konusunda pek bir bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu SSD markasını ilk defa duydum sayenizde.
Metin Eren Türkmen dedi: Kalitesi konusunda pek bir bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu SSD markasını ilk defa duydum sayenizde.