efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Ocak 2025 #1 Dediğim gibi belirtiler neler? Bende SSD'nin içinde kırmızı ışık yanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 30 Ocak 2025 #2 Okuma yazma hızı çok düşer. Bazen sistemde görünmez. Yani en azından benim gördüğüm belirtiler bu yönde.
Okuma yazma hızı çok düşer. Bazen sistemde görünmez. Yani en azından benim gördüğüm belirtiler bu yönde.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 30 Ocak 2025 #3 efegerger dedi: Dediğim gibi belirtiler neler? Bende SSD'nin içinde kırmızı ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... HardDiskSentinel ile bakabilirsin sağlığı performansı her ışık onun ne durumda olduğunu göstermiyor.
efegerger dedi: Dediğim gibi belirtiler neler? Bende SSD'nin içinde kırmızı ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... HardDiskSentinel ile bakabilirsin sağlığı performansı her ışık onun ne durumda olduğunu göstermiyor.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 730 Çözümler 3 30 Ocak 2025 #4 sistemin Yavaş çalışmasından anlaşılır
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Ocak 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Okuma yazma hızı çok düşer. Bazen sistemde görünmez. Yani en azından benim gördüğüm belirtiler bu yönde. Genişletmek için tıkla... 803894 dedi: HardDiskSentinel ile bakabilirsin sağlığı performansı her ışık onun ne durumda olduğunu göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Silverhandim dedi: sistemin Yavaş çalışmasından anlaşılır Genişletmek için tıkla... Direk Windows Açılmıyor. _ Ekranda bu çıkıyor ve böyle kalıyor
Sakuya Izayoi dedi: Okuma yazma hızı çok düşer. Bazen sistemde görünmez. Yani en azından benim gördüğüm belirtiler bu yönde. Genişletmek için tıkla... 803894 dedi: HardDiskSentinel ile bakabilirsin sağlığı performansı her ışık onun ne durumda olduğunu göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Silverhandim dedi: sistemin Yavaş çalışmasından anlaşılır Genişletmek için tıkla... Direk Windows Açılmıyor. _ Ekranda bu çıkıyor ve böyle kalıyor
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 30 Ocak 2025 #6 efegerger dedi: Direk Windows açılmıyor. _ ekranda bu çıkıyor ve böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman SSD çöp olmuştur geçmiş olsun yeni almanız gerek.
efegerger dedi: Direk Windows açılmıyor. _ ekranda bu çıkıyor ve böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman SSD çöp olmuştur geçmiş olsun yeni almanız gerek.
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Ocak 2025 #7 803894 dedi: O zaman SSD çöp olmuştur geçmiş olsun yeni almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Düzeltemiyoruzmu.Ben bir hdd yi 10 yıldır kullanıyorum sağlığı 100
803894 dedi: O zaman SSD çöp olmuştur geçmiş olsun yeni almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Düzeltemiyoruzmu.Ben bir hdd yi 10 yıldır kullanıyorum sağlığı 100
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 730 Çözümler 3 30 Ocak 2025 #8 efegerger dedi: Direk Windows Açılmıyor. _ Ekranda bu çıkıyor ve böyle kalıyor Genişletmek için tıkla... Format atmayı deneyebilirsin. eğer çözüm olmazsa ölmüş demektir
efegerger dedi: Direk Windows Açılmıyor. _ Ekranda bu çıkıyor ve böyle kalıyor Genişletmek için tıkla... Format atmayı deneyebilirsin. eğer çözüm olmazsa ölmüş demektir
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Ocak 2025 #9 Silverhandim dedi: Format atmayı deneyebilirsin. eğer çözüm olmazsa ölmüş demektir Genişletmek için tıkla... hocam usb boot sırasında 1. sırada ama yine aynı hata
Silverhandim dedi: Format atmayı deneyebilirsin. eğer çözüm olmazsa ölmüş demektir Genişletmek için tıkla... hocam usb boot sırasında 1. sırada ama yine aynı hata
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 30 Ocak 2025 #10 efegerger dedi: Düzeltemiyoruzmu. Ben bir HDD'yi 10 yıldır kullanıyorum sağlığı 100. Genişletmek için tıkla... 10 yıllık HDD sence bozulması normal değil mi?
efegerger dedi: Düzeltemiyoruzmu. Ben bir HDD'yi 10 yıldır kullanıyorum sağlığı 100. Genişletmek için tıkla... 10 yıllık HDD sence bozulması normal değil mi?