T Toprak Akın Hectopat Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2017 #1 Ekstra SSD almam performansı çok etkiler mi?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 21 Ocak 2017 #2 Çok etkiler. Bilgisayarın açılışından kapanışına yaptığın her işlemde farkını hissedersin. SSD'siz bir bilgisayar alınmamalı bütçe elverdiği sürece.
Çok etkiler. Bilgisayarın açılışından kapanışına yaptığın her işlemde farkını hissedersin. SSD'siz bir bilgisayar alınmamalı bütçe elverdiği sürece.
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2017 #3 WD Green kullanıyorum. SSD almayı düşünüyorum. Zira Green serisi çok yavaş. Bunu, işi bildiğini sanan Vatan elemanı vermişti zamanında...
WD Green kullanıyorum. SSD almayı düşünüyorum. Zira Green serisi çok yavaş. Bunu, işi bildiğini sanan Vatan elemanı vermişti zamanında...
Dark Soul Pro Gamers Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 460 Yer Şanlıurfa Daha fazla Meslek Eğitimci 21 Ocak 2017 #4 PC de iki ssd kullanıyorum biri işletim sistemim için diğeri oyunlar için. Kesinlikle ssd kullanılmalı. HDD artık depolama olarak kullanılıyor.
PC de iki ssd kullanıyorum biri işletim sistemim için diğeri oyunlar için. Kesinlikle ssd kullanılmalı. HDD artık depolama olarak kullanılıyor.