E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 SSD veya HDD modeli Crucial Arkadaşlar SSD almayı düşünüyorum normal fiyatına göre aşırı uyguna buldum ama sahte olup olmadığı konusunda şüphelerim var. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri 4.PNG 279,3 KB · Görüntüleme: 32 3.PNG 450 KB · Görüntüleme: 31 2.PNG 385,7 KB · Görüntüleme: 37 1.PNG 499,1 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar SSD almayı düşünüyorum normal fiyatına göre aşırı uyguna buldum ama sahte olup olmadığı konusunda şüphelerim var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #2 Nereden aldın? CrystalDiskMark'te test edip kutu içerisiindeki bilgilerle karşılaştır.
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 Soraka Kajmer dedi: Nereden aldın? CrystalDiskMark'te test edip kutu içerisiindeki bilgilerle karşılaştır. Genişletmek için tıkla... Sahibindenden sıfır açılmamış kutu elden alacağım ama sahte olup olmadığını nereden anliyacağımı bilmiyorum. Daha almadım bugün alacağım.
Soraka Kajmer dedi: Nereden aldın? CrystalDiskMark'te test edip kutu içerisiindeki bilgilerle karşılaştır. Genişletmek için tıkla... Sahibindenden sıfır açılmamış kutu elden alacağım ama sahte olup olmadığını nereden anliyacağımı bilmiyorum. Daha almadım bugün alacağım.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #4 El hasen dedi: Sahibindenden sıfır açılmamış kutu elden alacağım ama sahte olup olmadığını nereden anliyacağımı bilmiyorum. Daha almadım bugün alacağım. Genişletmek için tıkla... Ürünün faturası yok mu hocam nereden alındığına dair?
El hasen dedi: Sahibindenden sıfır açılmamış kutu elden alacağım ama sahte olup olmadığını nereden anliyacağımı bilmiyorum. Daha almadım bugün alacağım. Genişletmek için tıkla... Ürünün faturası yok mu hocam nereden alındığına dair?
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 Soraka Kajmer dedi: Ürünün faturası yok mu hocam nereden alındığına dair? Genişletmek için tıkla... Sordum, amazon türkiye faturası varmış bugün elden alırken faturayı biraz inceleyeceğim
Soraka Kajmer dedi: Ürünün faturası yok mu hocam nereden alındığına dair? Genişletmek için tıkla... Sordum, amazon türkiye faturası varmış bugün elden alırken faturayı biraz inceleyeceğim
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #6 El hasen dedi: Sordum, Amazon Türkiye faturası varmış bugün elden alırken faturayı biraz inceleyeceğim Genişletmek için tıkla... E-fatura da isteyin alacaksanız ne olur ne olmaz.
El hasen dedi: Sordum, Amazon Türkiye faturası varmış bugün elden alırken faturayı biraz inceleyeceğim Genişletmek için tıkla... E-fatura da isteyin alacaksanız ne olur ne olmaz.