Supersandwich Hectopat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #1 Öncelikle sormak istediğim şey bütçeme göre sadece SSD ya da sadece harddisk alabiliyorum. 240'lık bir SSD eğer sistem dosyaları 35 GB'yi geçmesse işimi hayli görür. Size göre SSD mi tercih etmeliyim yoksa harddisk mi ve sistemime göre SSD önerirseniz sevinirim. Ve sistemin uyumluluk konusunda sıkıntısı var mı? Ekran Kartım:MSI R9 380 GAMING 2GB İşlemci:Intel Core i5 4460 Soket 1150 Anakart: MSI H81M-P33 Kasa:COOLER MASTER RC-K350 600W MidT ATX RAM Bellek: Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3
Öncelikle sormak istediğim şey bütçeme göre sadece SSD ya da sadece harddisk alabiliyorum. 240'lık bir SSD eğer sistem dosyaları 35 GB'yi geçmesse işimi hayli görür. Size göre SSD mi tercih etmeliyim yoksa harddisk mi ve sistemime göre SSD önerirseniz sevinirim. Ve sistemin uyumluluk konusunda sıkıntısı var mı? Ekran Kartım:MSI R9 380 GAMING 2GB İşlemci:Intel Core i5 4460 Soket 1150 Anakart: MSI H81M-P33 Kasa:COOLER MASTER RC-K350 600W MidT ATX RAM Bellek: Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2016 #2 Bir oyun kurup geri kalan alanı sisteme ayırıyorsanız SSD alabilirsiniz. Eğer depolama alanına fazla ihiyaç duyuyorsanız HDD öneririm. Zira SSD'nin oyun performansına etkisi yok.
Bir oyun kurup geri kalan alanı sisteme ayırıyorsanız SSD alabilirsiniz. Eğer depolama alanına fazla ihiyaç duyuyorsanız HDD öneririm. Zira SSD'nin oyun performansına etkisi yok.