selimmjd Femtopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 29 29 Mart 2023 #1 SSD veya HDD modeli TurboX Bilgisayarımda SSD üzeri çok toz olmuştu. Islak mendille sildim ekran gelmiyor neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2023
Qocq Picopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 537 Yer Türkiye 29 Mart 2023 #2 Islak mendil ile turbox ssd silmek ilginçmiş. Ssd ye sıvı kaçmıştır.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.745 Çözümler 6 29 Mart 2023 #3 Bil bakalım neden? Dua et çarpılmamışsın. Islak mendille SSD mi silinir ya?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.739 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 29 Mart 2023 #4 Tamamiyle Çin malı dayanıksız bir cihaza ıslak mendil sürmüşsün. Yüksek ihtimalle açık bir yerlerinden cihaza su girmiştir.
Tamamiyle Çin malı dayanıksız bir cihaza ıslak mendil sürmüşsün. Yüksek ihtimalle açık bir yerlerinden cihaza su girmiştir.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 29 Mart 2023 #5 selimmjd dedi: Bilgisayarımda SSD üzeri çok toz olmuştu. Islak mendille sildim ekran gelmiyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Turbox SSD çok sinir ufacık hareket ettır sıstem gıder kaldı sen ıslak mendılle temızlemıssın.
selimmjd dedi: Bilgisayarımda SSD üzeri çok toz olmuştu. Islak mendille sildim ekran gelmiyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Turbox SSD çok sinir ufacık hareket ettır sıstem gıder kaldı sen ıslak mendılle temızlemıssın.
Mehmet Aldemir Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 8265U Cinsiyet Diğer 29 Mart 2023 #6 Islak mendili biraz sık hemen kimyasallar dışarı çıkıyor büyük ihtimalle içine kaçmış. Son düzenleme: 29 Mart 2023
Qocq Picopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 537 Yer Türkiye 29 Mart 2023 #7 selimmjd dedi: Bilgisayarımda SSD üzeri çok toz olmuştu. Islak mendille sildim ekran gelmiyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Kuru mendil veya peçete ile silin birdahakine.
selimmjd dedi: Bilgisayarımda SSD üzeri çok toz olmuştu. Islak mendille sildim ekran gelmiyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Kuru mendil veya peçete ile silin birdahakine.
selimmjd Femtopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 29 29 Mart 2023 #8 Qocq dedi: Islak mendil ile Turbox SSD silmek ilginçmiş. SSD'ye sıvı kaçmıştır. Genişletmek için tıkla... İçıne sıvı kaçmadı SSD metal idi üstünü sildim.
Qocq dedi: Islak mendil ile Turbox SSD silmek ilginçmiş. SSD'ye sıvı kaçmıştır. Genişletmek için tıkla... İçıne sıvı kaçmadı SSD metal idi üstünü sildim.
Qocq Picopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 537 Yer Türkiye 29 Mart 2023 #9 selimmjd dedi: İçıne sıvı kaçmadı SSD metal idi üstünü sildim. Genişletmek için tıkla... Oksitlenmiş olma ihtimali var mı? Veya delikli mi? Yanlış anlamayın ama turbox çok dandik çin malı bir ürün.
selimmjd dedi: İçıne sıvı kaçmadı SSD metal idi üstünü sildim. Genişletmek için tıkla... Oksitlenmiş olma ihtimali var mı? Veya delikli mi? Yanlış anlamayın ama turbox çok dandik çin malı bir ürün.
selimmjd Femtopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 29 29 Mart 2023 #10 Qocq dedi: Oksitlenmiş olma ihtimali var mı? Veya delikli mi? Yanlış anlamayın ama turbox çok dandik çin malı bir ürün. Genişletmek için tıkla... Deliksiz oksitlenmeyi hiç bilmiyorum
Qocq dedi: Oksitlenmiş olma ihtimali var mı? Veya delikli mi? Yanlış anlamayın ama turbox çok dandik çin malı bir ürün. Genişletmek için tıkla... Deliksiz oksitlenmeyi hiç bilmiyorum