Qocq Picopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 537 Yer Türkiye 29 Mart 2023 #11 selimmjd dedi: Deliksiz oksitlenmeyi hiç bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Yardımcı olamayacağım maalesef arkadaşların bir bilgisi varsa yazsın
selimmjd dedi: Deliksiz oksitlenmeyi hiç bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Yardımcı olamayacağım maalesef arkadaşların bir bilgisi varsa yazsın
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 29 Mart 2023 #12 Ayrıca nasıl açılmıyor sistem hiç mi gelmiyor?
selimmjd Femtopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 29 29 Mart 2023 #13 N0rvecli dedi: Ayrıca nasıl açılmıyor sistem hiç mi gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Bilsayar çalışıyor fakat monitore Windows ekranı gelmiyor.
N0rvecli dedi: Ayrıca nasıl açılmıyor sistem hiç mi gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Bilsayar çalışıyor fakat monitore Windows ekranı gelmiyor.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 29 Mart 2023 #14 selimmjd dedi: Bilsayar çalışıyor fakat monitore Windows ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Onarımda kalıyor anladıgım kadarı ile SATA port girişlerini degiştir olmaz ise diski sabitle kabloları ile oyna aynı Turbox SSD'de aynı sorunu yaşadım bugün fanla ugrasırken.
selimmjd dedi: Bilsayar çalışıyor fakat monitore Windows ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Onarımda kalıyor anladıgım kadarı ile SATA port girişlerini degiştir olmaz ise diski sabitle kabloları ile oyna aynı Turbox SSD'de aynı sorunu yaşadım bugün fanla ugrasırken.