Iconium Picopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 165 Yer Konya/Azerbaycan 19 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar bilen yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarsınlar. Minnettar olurum. SSD de 4 vida yeri var. Bir vida tutmuyor. Diğer boşa dönen vidaları ne yaptıysam takamadım.
Arkadaşlar bilen yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarsınlar. Minnettar olurum. SSD de 4 vida yeri var. Bir vida tutmuyor. Diğer boşa dönen vidaları ne yaptıysam takamadım.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 20 Haziran 2022 #2 Sadece bir vida takılmıyorsa bir sorun olacağını sanmıyorum. Yeri yalama olmuş olabilir, galiba değiştirmekten başka çareniz yok. Artı 0 Eksi
Sadece bir vida takılmıyorsa bir sorun olacağını sanmıyorum. Yeri yalama olmuş olabilir, galiba değiştirmekten başka çareniz yok.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #3 1 vida tutmuyorsa düşmez sorun yok hocam. SSD'yi 1 vida da tutar. Artı 0 Eksi
KS KS Iconium Picopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 165 Yer Konya/Azerbaycan 20 Haziran 2022 #4 Yigithan Yildirim dedi: 1 vida tutmuyorsa düşmez sorun yok hocam. SSD'yi 1 vida da tutar. Genişletmek için tıkla... O da tam oturmuyor yarım yamalak tutuyor. Ben biraz obsesifim nasıl takayım bilemiyorum. Herhangi bir tutucu mutucu olmaz mı ? Fikriniz yok mu hiç ? Artı 0 Eksi
Yigithan Yildirim dedi: 1 vida tutmuyorsa düşmez sorun yok hocam. SSD'yi 1 vida da tutar. Genişletmek için tıkla... O da tam oturmuyor yarım yamalak tutuyor. Ben biraz obsesifim nasıl takayım bilemiyorum. Herhangi bir tutucu mutucu olmaz mı ? Fikriniz yok mu hiç ?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #5 Iconium dedi: O da tam oturmuyor yarım yamalak tutuyor. Ben biraz obsesifim nasıl takayım bilemiyorum. Herhangi bir tutucu mutucu olmaz mı ? Fikriniz yok mu hiç ? Genişletmek için tıkla... Çift taraflı bant ile yakıştırılabilir. 3 vida tutuyorsa gayet sağlamdır zaten hocam. Artı 0 Eksi
Iconium dedi: O da tam oturmuyor yarım yamalak tutuyor. Ben biraz obsesifim nasıl takayım bilemiyorum. Herhangi bir tutucu mutucu olmaz mı ? Fikriniz yok mu hiç ? Genişletmek için tıkla... Çift taraflı bant ile yakıştırılabilir. 3 vida tutuyorsa gayet sağlamdır zaten hocam.