Marka takıntınız yoksa şu sistemi alıp üzerinde 8 GB RAM eklediğinizde 3900 TL gibi bir fiyata geliyor. 512 GB M2 SSD ekleyip elinizde kalan 256 GB M2 SSD'yi de satarsanız hepsinden daha ucuza aynı performansta sisteminiz olmuş olur.
HP 15-dw3017nt Intel Core I3-1115g4 4gb 256 Gb Ssd 15.6 " Fhd Freedos Laptop 2n2r4ea 2N2R4EA
Açıklamada sistemdeki RAM 2666 MHz olarak yazılmış fakat sistemi inceleme ve içini açma şansım oldu, kullanılan bellek 3200 MHz, almaya karar verirseniz ekleyeceğiniz RAM de 3200 MHz olursa daha iyi olur. En azından bana gelen sistem bu şekildeydi. Belki size gelen 2666 MHz olur, kesin konuşmak istemiyorum fakat benim elime geçen ürün de aynı satıcıdan alındı, ürüne RAM takviyesini ben yaptım sadece. Ayrıca alıp RAM eklemek isterseniz ek olarak şunu söyleyeyim, alt kasayı açmak için alttaki kauçuk destek pedlerini çıkartmanız gerekiyor, onların altında vidalar var. Ayrıca bu sistemde kasa içinde 2.5'' disk yeri olduğu halde diski takacak bir SATA portu yok. Yani sadece M2 SSD takabilirsiniz.