SSD'siz Windows 8.1'in Minimum Süredeki Açılış Hızı Nedir?

Bu sizin için çok sorunsa bilgisayarınıza temiz UEFİ BIOS destekli bir Windows 8.1 kurabilirsiniz

Zaten windows orijinal ve açılırken UEFI modunda açılıyor. Şuan 30 saniyeye kadar düştü ama 15 saniyede açılıyordu önceden. Bir sorun var ama hala yakalayamadım. Cevabınız için teşekkürler.

Windows'un disk temizleme aracıyla eski sürücü dosyalarını kaldırmayı denebilirsiniz.

Zararlılara karşı sisteminizi taratın. Wise Care 365 Pro kampanyası mevcut. http://wisecleaner.com/xen/WiseCare365_V3_softpedia.com.exe Açılış hızını test edip hangi uygulamanın yavaşlattığını sisteminizi yeniden başlattığınızda göstermekte. Kontrol edin.
Hdd Tune Pro 5.50 ile de health ve error scan taraması yaptıktan sonra oralardan birer screen ekleyiniz.

Konuyu açan arkadaşın pcde sorun var sanırım. Bende 5400 rpm hdd va,r ssd de değil. 10 saniyede açılıyor. Bir de hazırda beklet yapınca daha da kısalıyor. Bence bi araştır, tekrar Win 8 yükleyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgisayarımda 5400rpm sabit disk var 8 saniyede açılıyor.

Wise Care'i benim eski pc de denedim. 85 saniyede açılıyordu gerekli ayarları yaptıktan sonra 15 saniyede açıldı.

Program bu değil fakat başka bilgisayarımda işe yaradı hocam. Buna bir sıfır kurulum yapayım bakalım düzelecek mi. Bu arada kullanıcı inceleme bölümüne uzun uzun yazılı inceleme mi yapmamız gerekiyor yoksa videolu incelemelerimizi de paylaşabiliyor muyuz?

Hocam harddiski tak çıkar ve başka porta tak iki uçtanda çıkar ama belki düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…