Bende hilevel 120 gb ssd var ben bu ssd yi ilk aldığımda içine windows vista kurdum arkadaşla beraber sonra aradan baya bir zaman geçti ben bu ssd ye 3 kasım 2016 perşembe günü windows 10 64 bit pro kurdum ilk başta windows ile alakalı tüm kurulum ve ayarları yaptı kendisi sonra windows 10 masaüstü geldi biraz kullandım falan çok stabil çalışıyordu sonra cuma günü okuldan geldim(3 te) telefon güncellemesi yapacaktım smart switch ile neyse pcyi açtım telefonu notebook'a bağladım proğramı açtım ve en sonunda KİŞİSEL BİLGİSAYARINIZ BİR SORUNLA KARŞILAŞTI YENİDEN BAŞLATILMASI GEREKLİ
diye bir yazı geldi zaten windows 10 klasıik yazısı daha sonra bilgisayar yeniden başladı ve sonra disk taraması gibi bir şey yaptı ve bir daha yeniden başladı ve sonra PCXE die bir ekran geliyor siyah renkli bir sürü yazılar doluyor windows açılmıyor format atmaya kalkınca da her windows da win
( vista,7,8,10) formatlayınca disk sürücüleri bulunamıyor hatası alıyorum yani formatta atamıyorum neden olabilir acaba acill yardım!!!
laptop acer aspire 5739g