5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 5 Temmuz 2023 #1 Anakart Asus A320mf HDD kullanıyordum ek olarak yanına Windows kurmak için SSD aldım. Format atıp Windows'u SSD'ye nasıl kurarım? (Windows 11)
HDD kullanıyordum ek olarak yanına Windows kurmak için SSD aldım. Format atıp Windows'u SSD'ye nasıl kurarım? (Windows 11)
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.468 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #2 w11 isosunu indirip rufus ile usb ye yazacaksın. sonrasında yazma bitince biosa girip boot kısmında usb yi seçip başlatacaksın gerisini windows kuruyor zaten. arada seçenekler falan gelecek onlara basman yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net Son düzenleme: 5 Temmuz 2023
w11 isosunu indirip rufus ile usb ye yazacaksın. sonrasında yazma bitince biosa girip boot kısmında usb yi seçip başlatacaksın gerisini windows kuruyor zaten. arada seçenekler falan gelecek onlara basman yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net
STEM Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 Formatlarken gelen menüde gözükür kaç GB ise ona bakarak yapabilirsin.
5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 5 Temmuz 2023 #4 Teşekkürler ben usb ile atmadım hiç cmd ile atıyorum iso indirip.