SSD'ye LoL kursam ömrü azalır mı?

Makaleler
2
Ek bir HDD alana kadar böyle idare ediyorum.
120 GB bir SSD var bilgisayarımda,
Sadece Windows 10 Kurulu.
86 GB boş alan var.
Hiçbir şey kurmamayı planlıyordum fakat, HDD almama 1 ay falan var.
Sizce, LoL kursam çok sıkıntı olur mu?
Ömrü hissedilecek şekilde azalır mı?
Kasmalar vs yaşanır mı sistemde?
İlk SSD kullanımım olduğu için hiç bilgim yok, beni biraz aydınlatırsanız sevinirim. :D

LoL o kadar çok veri yazıp çizen bir şey değil. Düzgün bir SSD'de bir şey olmaz. Düzgün olmayanda da olmaması lazım çünkü Windows çok daha beterini yapıyordur SSD'ye.
Ben sisteminde sadece SSD kullanıyorum. Neredeyse 2 yıldır LoL dahil çeşitli oyunlar oynuyorum. Kötü SSD %99'a düştü. İyi olan daha fazla kullanılmasına rağmen taş gibi sapasağlam.

Oyuna normalde 7. saniyede girerken 2-3. saniyede girersiniz. Hoş bir şey.

Yüksek veride silip yazmak sadece oyun ömrünü kısaltır. LoL herhangi bir sıkıntı çıkarmayacaktır. LoL ile SSD'niz ölmeden önce, ölecek çok parça var, merak etmeyin. :D Gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.

Ek bir HDD alana kadar böyle idare ediyorum.
120 GB bir SSD var bilgisayarımda,
Sadece Windows 10 Kurulu.
86 GB boş alan var.
Hiçbir şey kurmamayı planlıyordum fakat, HDD almama 1 ay falan var.
Sizce, LoL kursam çok sıkıntı olur mu?
Ömrü hissedilecek şekilde azalır mı?
Kasmalar vs yaşanır mı sistemde?
İlk SSD kullanımım olduğu için hiç bilgim yok, beni biraz aydınlatırsanız sevinirim. :D

Güç verildiği anda ömrü çok yavaş da olsa azalıyor zaten, her bilgisayar bileşeninde olduğu gibi. Kurun oynayın birşey olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı