Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.266 Çözümler 3 8 Ağustos 2024 #1 SSD veya HDD modeli WD SN720 M2 SSD Anakart Asrock A320M HDV R4.0 Yeni sistem topladım Windows 11 kurmak istiyorum M.2 SSD'ye bir rehber videosu ve yardımcı olan olursa sevinirim.
Yeni sistem topladım Windows 11 kurmak istiyorum M.2 SSD'ye bir rehber videosu ve yardımcı olan olursa sevinirim.
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 8 Ağustos 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.266 Çözümler 3 8 Ağustos 2024 #3 KeReM BeY dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu olur değil mi hocam ben bütün parçaları yeni aldım hiç PC im yokken.
KeReM BeY dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu olur değil mi hocam ben bütün parçaları yeni aldım hiç PC im yokken.