SSD'ye sadece Windows klonlanılabilir mi?

Mert Kes

Decapat
Ben SSD aldım fakat daha takmadım taktığımda disk klonlama yapmak istiyorum fakat TB HDD'in 800 GB'si falan dolu aldığım SSD 240'lık yani kısaca bunu yapmam imkansız peki ben sadece Windows'u kopyalayabilir miyim? Tekrar format atım Windows'u kurmaya üşeniyorum SSDye? Technopat videolarında kullandıkları programda işletim sistemini kopyalama seçeneği vardı fakat emin olmak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf o yüzden SSD almıyorum desem yeridir. Benimde 500 GB'a yakın oyun var. Klonlama olayına pek sıcak bakmıyorum, alırsam direk sıfırdan temiz kurulum yaparım.

Normalde ben de 1 TB HDD kullanıyordum ve bugün bilgisayara SSD taktım. Anakartım sadece SATA 2 desteklemesine rağmen hard diskten o kadar fark oldu ki... 250MB okuma 210MB yazma değerlerini alıyorum. Düşük biliyorum ama SATA 2'den bu kadar oluyor. PC 10 saniyede açıldı. Kullanım olarak PC o kadar hızlı ki 4 vitesli arabadan 6 vitese geçmiş gibi oluyorsun. Ben temiz kurulumla format attım. Zamanında 170 liraya aldığım 1 TB taşınabilir HDD var, tüm oyunlarımı onun içine yedekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…